2CV WORLD MEETING SLOVENIA 2015

Začel/a bizi, Januar 15, 2011, 06:28:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Kdo je za?

A
38 (82.6%)
ROTI
2 (4.3%)
DO BO PA DELAL?
4 (8.7%)
RIGA ME ZA SPAÈKE
2 (4.3%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 45

garac

Upam, da dobimo srečanje, a najlažje je priti na srečanje takole
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

21.incontro amici della 2cv

Laciate che il colmo delle vostre vacanze 2015 in Slovenia sia l'incontro della
olimpiadi 2CV, il 21.incontro mondiale 2CV dove si puo  trovare
il Mediterraneo, le Alpi, il Carso, le colline piene di vigneti e i amici della 2CV con 50 anni
di tradizione.

Ecola.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Dr. MadMan

Osebno me spački ne ganejo. Lahko pa kaj pomagam če bo treba.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Xandrej

Xandrej

Sicer eno razmišljanje:

Dejstva:

pribljižno 4000 vozil
pribljižno 2 na vozilo, se pravi 8000 - 10 000 ljudi

Vprašanja:

Rad bi videl infrastrukturo v sloveniji ki bi to prenesla.

- Kdo bo to nahranil. (kdo je zmožen nahranit 10 000 ljudi),

- Wc-ji... Tukaj je potrenbih najmanj 200 - 300 prenosnih wc.jev... dve firmi ki to dajata v najem nimata skupaj niti 100 hajzlov...

najprej nekak osnovna vprašanja....

Pa rad bi videl team ki bi to speljal oz. ljudi ki bi to delali kot se reče... mislim, tukaj rabiš ene 100 ljudi na razpolago 24 ur na dan ki bi to izvedli, izvajali in celo to izvedli...

Samo razmišljam... Pa z tako stranjo pa s tem, da se išče italijanščina po forumu že vidim, da je to bol tak vseskup...

mirchi

Xandrej,srečanje je enkrat že blo na letališču v Skokah...če jim je enkret že ratalo,zakaj jim nebi še enkrat.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Vem ja bili so drugi časi, druga infrastruktura pa ljudje ki so bili na razpolago...

janez

Najprej tak morajo kanditaturo dobit pol se bojo pa reševali problemi.

Od 1995 , srečanje v Skokah... kolk je let minilo? Takrat nam je bilo čist vseen kolk je vecejev, ali je tuš topu al ne, kaj bo za pojest ... Cajti so se spremenili, spačkarji še bolj... Zadnja leta vsi jamrajo ko pridejo domov s svetovca, drago, dolgcajt, fensi, redarji, policaji,... In vedno padejo ideje da bi se naredilo bolj ajnfoh vse skupaj... sam ne vem, če je to dandanes izvedljivo. Èe grem jaz s tremi sendviči na srečanje še ne pomeni da bo ostalih 9999 tudi.

Migajo, to je glavno. Èe dobijo... bo fajn. Èe pa me bo kdo slučajno povprašal za pomoč pa bom tudi zravn stopu. Drugače pa par dni možgane na off - dopust.

Xandrej

No saj to sprašujem... kot je keža napisal... Ni več kot je blo... Načeloma je rešitev še pa još ampak bo pa to en velik velik velik velik zalogaj. Tukaj država tudi kaj pomaga?

garac

država seveda pomaga, pobere davke in zakomplicira vse skup
Kot pravi keža, treba je dobit organizacijo. Klub ima 600članov. Torej ni vrag, da se jih ne zbere ene 100?
Èe bo akcija, bo akcija, tudi takrat smo delali praktično 14dni. En teden prej smo šli dol kosit, pripravljat teren...
Prvi teden sem spal v XM in trakrat je bilo to razkošje.
Tudi če kdo sedaj pljuva, verjamem, da se bo ob odločilnem trenutku pridružil

Èe je vojska je vojska za vse
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bizi

To Gaši.:emot112:
Pa še bogatejši bomo,sicer po duši. haha

Xandrej

Ja ne samo tak sem študiral ker to pa je zalogaj... Saj pravim upam, da dobimo 20 obletnico pa da te stvar spelje... Kot sem napisal je tudi iz moje strani ponujena pomoč!:BigThumbs:

SchPN

Citat od: Xandrej;89915...
Samo razmišljam... Pa z tako stranjo pa s tem, da se išče italijanščina po forumu že vidim, da je to bol tak vseskup...

Počak pa boš videl.

Le čevlje sodi naj kopitar.

Poglej druge strani od svetovnih pa probej najt na netu nekoga drugega, ki kandidira.
Še tiste k so dobil kandidaturo komej najdeš.
Naj vas ne skrbi preveč, če še nas ne.

Za take, ki ne bodo pomagal pa ki so skeptični bomo tut mel karte pol naprodaj, brez skrbi :P

Držte se pa držte pesti če ne drucga pa bo ratal. Sam ne se obremenjevati s placom in takimi stvarmi, ker točno vemo kaj delamo.
:Hammer3:

Lp, SchPN
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

SchPN

Citat od: gigo;8987321.incontro amici della 2cv

Laciate che il colmo delle vostre vacanze 2015 in Slovenia sia l'incontro della
olimpiadi 2CV, il 21.incontro mondiale 2CV dove si puo  trovare
il Mediterraneo, le Alpi, il Carso, le colline piene di vigneti e i amici della 2CV con 50 anni
di tradizione.

Ecola.

Ok, sem popravil, hvala za tole... samo ker povsod piše 21. SVETOVNO SREÈANJE SLOVENIJA 2015! to ni ravno "21.incontro amici della 2cv"... še tole rabim pol pa za prevode ne bomo več spraševal, ker pol se Andrej razburja :BigThumbs:
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

Xandrej

*izda eni pa res takoj nose do tal... A mi niti na eno osnovno razmišljanje nisi odgovoril...saj ni problema kot sem napisal... Le ni problema imate podporo... Skrbijo me osnovni problemi ti pa rečeš da to sploh ni problem... Te že očitno... Načeloma sam spravljam 100 ljudi skupaj vsako leto pa vem kaj je dela s tem ne pa taka zadeva...:BigThumbs: