Tujci s Citroëni v Sloveniji

Začel/a Lamy, Januar 13, 2011, 02:25:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Model mi ni nikoli prirasel k srcu ampak v tej barvi se ga ne bi branu. Ta je vedno parkiran pri upravi Tržaške luke.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

north

Citroën - Creative Technology

Gox

Včeraj v kampu Šobec :take_picture:

Dva moža, dva Citroena ... na dopustu. Postanek v kampu, pred nadaljevanjem potovanja na Hrvaško.

Sta Francoza ...rekla sta da znata mal nemško, pa se je Garač nekaj malega uspel pomenit z njima ... (saj sta si znanje nemščine razlagala mal po svoje, pa je bilo sporazumevanje tako malo bolj počasno)

Jaz sem razumu samo "šljivovic, šljivovic,gut"  :)

Zanimiva popotnika ... ju vidite na daleč na zadnji fotografiji ko med listanjem Spaka (katerega jim je Garač podaril) hodita proti avtom.

garac

je*at ga probal sem ju zvabit na kakšno od naših srečanj. Ni ju zanimala prlekija, za spačkove počitnice sta pokazala malce več interesa, sicer pa jima je bila glavna Kroatien, nach Dubrovnik, pa kot je že gox rekel šljivovitz, za Slovenijo ju je kot sem dobil obæutek v glavnem bolel lulček, le postanek na poti na hrvaæko sta potrebovala.
Na lanskem svetovcu izgleda, da nista bila, edina nalepka s svetovcev je bil na spačku Halslital 1991, pa nekaj nalepk z nacionalnih fr srečanj sta imela, pa seveda cassis
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Pa zgleda ni noben opazil ene posebnosti na sliki?

Oz. avtih ...

ModelJT

Citat od: Gox;136622Pa zgleda ni noben opazil ene posebnosti na sliki?

Oz. avtih ...

Kaj a to, da je tadrugi povišan?
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lovro

Malo so križali Akadiane in spačka...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

ModelJT

En Hrvat na počivališču Ravne, če se prav spomnim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Zahodni sosed, mislim, da sem ga že enkrat slikal med vožnjo z vso abšlesano bjondo, pa sem ga večkrat srečal še po tem. No tokrat je očitno šel še malo dlje, edino mi ni čisto jasno, kako je ta poškodba nastala...:funny34d:

Aja pa parkiran je tako, da je "rahlo" na cesti.:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dvorjan

Jaz sem danes v Ljubljani videl podobno olupljeno Xsaro. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Vsakič ko jo vidim je bolj zdelana tale xantia. haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Citat od: Jogador;142359Zahodni sosed, mislim, da sem ga že enkrat slikal med vožnjo z vso abšlesano bjondo, pa sem ga večkrat srečal še po tem. No tokrat je očitno šel še malo dlje, edino mi ni čisto jasno, kako je ta poškodba nastala...:funny34d:

Aja pa parkiran je tako, da je "rahlo" na cesti.:BigThumbs:

To isto špagetarsko xsantijo sem danes videl v LJ pod LJ gradom. Se mije prav zasimila. Na sprednjih sedežih pa nametani platoji piva.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens