Tujci s Citroëni v Sloveniji

Začel/a Lamy, Januar 13, 2011, 02:25:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Tega iz Lukemburga gledam vsak dan dol na parkirišče, ko pijem kavo. Ta C karavan iz ptičje perspektive deluje res lepo. Primerjava je možna med ogromno avti, ker je parkirišče veliko in izstopa s svojo elegantno strešno linijo. Lep.
lp vintoc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

ModelJT

Citat od: vinotoc;116535Tega iz Lukemburga gledam vsak dan dol na parkirišče, ko pijem kavo. Ta C karavan iz ptičje perspektive deluje res lepo. Primerjava je možna med ogromno avti, ker je parkirišče veliko in izstopa s svojo elegantno strešno linijo. Lep.
lp vintoc

Pa slikaj, da ga lahko še mi občudujemo! :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

harvey

Visa v LJ registracija TS, sicer pa navijač Olimpije, sodeč po navijaškem šalu na zadnji polici.
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Citat od: harvey;118021Visa v LJ registracija TS, sicer pa navijač Olimpije, sodeč po navijaškem šalu na zadnji polici.

To visico najbrž nekdo redno uporablja ker je vsakokrat na drugemmkoncu Prul parkirana. Ko sem jo prvič zagledal sem mislil, da jo je tržačan zapustil. Hvala bogu ni tako ker je res lepa.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Èlanica CKS-a. Cela familija članov. Punca študira v Lj. Šal je pa verjetno "karta" za ne zlomljene vzratna ogledala in ostalih štrlečih delov avta...

dvorjan

Citat od: sušo;118116Šal je pa verjetno "karta" za ne zlomljene vzratna ogledala in ostalih štrlečih delov avta...

Dobro se znajde. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sušo

Ma ja to so ti študenti... sej veš mal tle mal tm pa je.   Ha ha ha

sušo

Khm še vedno maš pa pol študente iz drugega največjega mesta v državi, ki se ga včasih tudi napijejo, tko k študenti iz vseh ostalih mest in krajev in vasi in pol štala. Tko da ne vem a je "karta" res karta al je to dejansko psihofizično stanje.
Bom ob priliki jo prašu.

ModelJT

En berlingo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Si me spomnil, da sem tegale slikal ze pred casom, morebiti celo lani. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Dva dni nazaj sem slikal Italijana z MK2 xantijo break v centru LJ, samo je fotka za nikamor (telefon, med vožnjo), pa še tako je bila umazana, da bi skoraj rekel, da je merdžo od daleč:Hammer3:

No fotka je tu vseeno.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Tole sem jaz že velikokrat videl, je pa kar pobuškana iz vseh strani.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Kdo drugi kot manjaspageti. Ko malce več časa spremljaš njihov način razmišljanja in vožnje se nič več ne čudiš.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox