Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Citat od: garac;106041No to je pa lepo slišat. A ni rekel mojster: Nisam ja kriv! Tako je pri nas v službi-nisam JA!

Ne ni blo tko. Rekel je samo, da tega ne zna naredit :) Zanimivo da na eni strani je spedenan v nula oz. mm na drugi pa tko kot bi golobi gor sral?! Vse smo dogovoril in upam da bo OK.
Dober je za kogar je ...

2sv

ok. naj popravijo sam pazi da nebo nakoncu vse skupaj še slapše narejeno kod sedaj no saj mogoče bo nekaj časa vredu zgledal pa se bo po pol leta pokazalo kje vse so popravljali če me razumeš kaj ti hočem povedat   drgač pa pujs lepo zgleda čeprav misliš da ni čisto v nulo porihtan

Lovro

Lepa barva. Zanimivo, zgleda pa avto na slikah precej krajši, kot je v resnici.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jagoda

Citat od: 2sv;106062ok. naj popravijo sam pazi da nebo nakoncu vse skupaj še slapše narejeno kod sedaj no saj mogoče bo nekaj časa vredu zgledal pa se bo po pol leta pokazalo kje vse so popravljali če me razumeš kaj ti hočem povedat   drgač pa pujs lepo zgleda čeprav misliš da ni čisto v nulo porihtan

Tudi to smo predebatirali. Naj bi blo OK?!
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: Lovro;106064Lepa barva. Zanimivo, zgleda pa avto na slikah precej krajši, kot je v resnici.

Prej je mel različne barve v "črtah" (če greš slike od pred obnovo gledat), kar ga je optično podaljšal. Zdaj temu ni več tako. Ops! Upam da ga niso kej skrajšal. :)
Dober je za kogar je ...

coyote

Èudovit! Verjamem, da se boš z njim pripeljal na PIG-NIK konec septembra.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

deuche

Prav si naredil, da nisi odpeljal domov. Mene so pred leti tudi tako nabrisali, vendar žal niso priznali in smo se skregali ter zato še danes ni spaka zložena, ker me oči vedno tja vlečejo in mi gre na kozlanje. Mesec gor ali dol nema veze, samo, da bo ok.

Je pa prase lepo...

Jagoda

Citat od: deuche;106107Prav si naredil, da nisi odpeljal domov. Mene so pred leti tudi tako nabrisali, vendar žal niso priznali in smo se skregali ter zato še danes ni spaka zložena, ker me oči vedno tja vlečejo in mi gre na kozlanje. Mesec gor ali dol nema veze, samo, da bo ok.

Je pa prase lepo...

Hvala. Upam da bo na koncu res vse OK
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: coyote;106096Èudovit! Verjamem, da se boš z njim pripeljal na PIG-NIK konec septembra.

Z neizdelanim se ne mislim vozit. Morda naredim izjemo.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: 2sv;106062ok. naj popravijo sam pazi da nebo nakoncu vse skupaj še slapše narejeno kod sedaj no saj mogoče bo nekaj časa vredu zgledal pa se bo po pol leta pokazalo kje vse so popravljali če me razumeš kaj ti hočem povedat   drgač pa pujs lepo zgleda čeprav misliš da ni čisto v nulo porihtan

2SV. Ko smo začeli sodelovat sem jih opozoril da znam bit včasih zoprn kar se detajlov tiče. So rekli da naj ne skrbim in da bodo naredili po originalu. Dogovor je dogovor in moram reč da se držijo tega.
Dober je za kogar je ...

gule

Kar se napak tiče, ki so narejene pri delu...to je tako sprijazniti se je treba, da perfektno ne obstaja, oziroma obstaja, če si sam delaš-seveda, če znaš in imaš čas. Nasplošno je zelo lep HY in se ne matrat toliko z drobnarijami...

2sv

Citat od: Jagoda;1061262SV. Ko smo začeli sodelovat sem jih opozoril da znam bit včasih zoprn kar se detajlov tiče. So rekli da naj ne skrbim in da bodo naredili po originalu. Dogovor je dogovor in moram reč da se držijo tega.
saj prav je  da se dogovora držijo če so obljubili da bo vredu porihtano je prav da niso sedaj užaljeni ko si jim pokazal pomanklivosti če jih sami niso videli al pa so mislili eh saj je vredu hihi  lepo se veselim   dne ko bom videl končne slike

garac

A še ni ferik, al zaradi naraščaja ne odpotuješ po pujsa? Kaj se čaka?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Bolje je počakat teden več, samo da bo res dobro popravljen. Tisti detajli so res šlamparija, ki bi te prej ali slej preveč motila.