Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lenko

Evo novica iz prve roke. Rok je že v Sloveniji. Jaz ga grem pogledat (se dobimo na poti), vas naj pa še mal firbec matra.
LP

dvorjan

Ni sale s pujsom, prase je ze v domovini. No, kako sliko, t. i. teaser bi nam pa ze lahko postregli ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Ni slik... vse pijano pa prenajedeno čevapov... heehhe

garac

Sej mu bomo vrnili s slikami iz francije...ti bo še prosil
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Malce težko tole pišem ampak vendar ... Verjeli ali ne mojega Pujsa še ni v Sloveniji. Zaradi parih malenkosti je Spačkolin ugotovil, da kvaliteta ni sprejemljiva, sploh pa ne za tak denar?! Njegove zahteve so mnogo višje kot moje in če njega ne bi bilo bi bil Pujs v Sloveniji. Èeprav v zadregi sem se pri pogajanjih postavil na njegovo stran in pristal na to, da Pujs ostane v Srbiji dokler se ličarske napake ne odpravijo. Očitno bom Srbijo obiskal še enkrat.
PS: Pleska je bila edina dobra stvar v soboto. Več pa ob kakšnem "kofetku".
Dober je za kogar je ...

garac

PRAVILNO! Z ličarji in ostalimi mojstri je itak problem. Bolje se še enkrat dol peljat, kot pa, da prevzameš slabo narejeno po "ugodni ceni"
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jagoda

Sam kaj jim je pa Spačkolin delu je po moje čez vsako mero dobrega okusa. To ne morš verjet, če ne vidiš. Iz žepa je flumaster potegnu, pa sam risu in napake kazu. Komi sm ga ustavu, da ni cel avto pobarvu. Men ful nerodn k svi.. on pa sam gasa. Stoj pa glej. Pol ko smo se okvirno dogovoril in sva se šla mal pelat, sem ga komi pomeru. Drugač je blo pa lepo, če spustim nekatere podrobnosti...
Mal nakladam mal je pa tut res. Ko sem v soboto 15.7.11 zapuščal delavnico v Srbiji sem razmišljal, da bo najbolje, če ta dan čim prej pozabim. Takrat se še nisem zavedal, da mi največje presenečenje dneva šele sledi. Mešani občutki in slabe stvari so si sledile kot po tekočem traku. Vse je vodilo tako daleč, da sem se vsemu začel smejat, ker več nisem mogel verjet, da je vse res kar se dogaja. Preveč je bilo za en sam dan. Občuteka, da morem soboto čim prej pozabit se nisem znebil do nedelje do cca 2.00 zjutraj. Nato sem zaspal.
Ob prebujanju v nedeljo okoli 8.00 ure zjutraj sem najprej zagledal otroške oči polne začudenja in svet je bil takoj lepši. Prebudil sem se v krogu prijateljev, kateri so mi sledili še v nedeljo. Bogatejši sem za dve spoznanji in jih ne jemljem več samo kot fraze;
1.) Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše.
2.) Prave prijatelje spoznaš v nesreči.
Dober je za kogar je ...

janez

Daj , prvo povej kolk je bilo dogovorjena cena za barvanje ?  Ker kolkr sem jaz zastopu kompletna cena obnove ne presega enega orng barvanja pri nas. To pomeni ,da se gre delat tja, ker je poceni. Ker je poceni je narejeno poceni in neglede na to če so oni tam dol in mi tu gor vseeno nastanejo stroški in sam mojster ceni svoje delo. Zdaj je spačkolin s flomastrom izniču kompleten trud, ki so ga mojstri vložli v samo obnovo pločevine. In spet smo na "slovenceljskem" gledanju fasade.

Jagoda... za tistih par pikic te je zdaj verjetno zajebo tip in si pustil avto dol. Namest, da bi ga gor pripelu pa dokončal notranjost in že jeseni ali prej spravu prasca na cesto.

Fantje ne ga lomit s takimi... še mal pa bote v Indiji rihtali avte...

janez

Citat od: Jagoda;105822...
1.) Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše.
2.) Prave prijatelje spoznaš v nesreči.

Ja s tem se strinjam... kot da bi pisal o mojih zadnjih 15 letih in še posebej o zadnjih treh dneh. Lahko je še slabše in ... ni prijateljev.

Jagoda

Keža. Sem mnenja da je v življenju najbolje bit "mož beseda". Tudi sam si včasih pokomentiral njihovo delo. Niso ŠE izpolnili, kar je bilo dogovorjeno in obljubljeno in nismo iskali dlake v jajcu! Cena je pa taka, da sem je vesel in težil sem k temu, da dogovorimo vse stvari prej, da kasneje ne bi bilo zapletov. Roko na srce v 98% nam je uspelo. Tudi sam si nekoč napisal, da ko sva se midva dogovarjala o obnovi, da sem bil pripravljen plačat ceno katero si postavil. V tem primeru je bilo enako. Celo več. Dodal sem k prvotni ceni toliko kot so rekli. Najbrž dodaten denar ni šel za stvari kare so opisali. Predvidevam, da zato, ker so se ušteli (če daš gradbeniku delat hišo ti najbrž ne more zaračunat zidov dodatno, saj hiša brez njih ne stoji). Ko delaš z ljudmi, ki so mož beseda, to ni noben problem. Zmenili smo se tako, da bo avto gotov ŠELE takrat ko bomo zadovoljni vsi. Kot sem videl so tudi oni zadovoljni. Jaz ne vidim nobenega problema v tem pa najbrž tudi ti ne Keža.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: janez;105825Ja s tem se strinjam... kot da bi pisal o mojih zadnjih 15 letih in še posebej o zadnjih treh dneh. Lahko je še slabše in ... ni prijateljev.

Èe lahko pomagam povej...
Dober je za kogar je ...

Lenko

Citat od: Lenko;105736Evo novica iz prve roke. Rok je že v Sloveniji. Jaz ga grem pogledat (se dobimo na poti), vas naj pa še mal firbec matra.
LP

Zdaj ko se je Jagoda razpisal kako je z avtom, vam je jasno zakaj sem moj komentar napisan v soboto (HY je že v SLO) v nedeljo popravil na (Rok je že v Sloveniji). Tud mene je zanimalo kje je avto.
@Jagoda: Glede ostalih dogodivščin pa lahko sam rečem da si imel zanimiv dan. Èim manj takih.
LP

garac

@lenko saj avto je bil v sloveniji, sam je bil C5 ane...
Brez panike važno, da se zrihta vse, pa da žena porodi, pol pa naprej. Da vidmo, komu bo tale zdaj podoben, cel žuuur! Sem zadnjič bil pri Roku pa je poštar ravno prišel in moram rečt, da mu Gašper ni podoben!?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jagoda

Citat od: garac;105884@lenko saj avto je bil v sloveniji, sam je bil C5 ane...
Brez panike važno, da se zrihta vse, pa da žena porodi, pol pa naprej. Da vidmo, komu bo tale zdaj podoben, cel žuuur! Sem zadnjič bil pri Roku pa je poštar ravno prišel in moram rečt, da mu Gašper ni podoben!?

Tole si pa glih tko napisu kot tale... Moški:"Žena tale najin deseti otrok mi pa ni nič podobn, ta ni moj?!" Žena odgovori:"Dragi, samo ta je!"

Èe mi to prjatli govorijo se morem doma mal pozanimat ... haha
Dober je za kogar je ...

garac

Ja Jagoda, saj veš, že dolgo se v sardelicah nič ne dogaja...
[SIGPIC][/SIGPIC]