prvič je ,,najlepše,,

Začel/a peter skala, December 07, 2010, 10:42:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

Evo po  treh lezih in pol me je pa prvič prestrašil.Včeraj sem se vračal iz Italije pa mi baraba nenadoma izpiše ,engine fault,.Šit.Hvala bogu je bila ravno črpalka na vrhu klanca,tako da sem se z lahkoto pripeljal do tja.Pol pa panika.
Valjda sem imel v avtu tri potnike ki sem jih šel iskat v Benetke na letališče.pa polno prtljage ,pa dež.Šli smo na kavo,in posvet.Po tem sem avtota s strahom prižgal,napis je še vedno svetil.Ugasnem,še en posvet kako bomo z prevozom,koga pokličemo,pa probam še enkrat in napisa ni več.Do doma sem se pripeljal kot po jajcih.Ves čas čakajoč na ponoven napis.
Diagnoza.Kaj pa vem ob priliki ,če se ponovi pač do mehanika.
A je možno zaradi vlage.Celo pot tja in nazaj je kar izdatno deževalo.Ali pa Petrolovova nafta.
Vaše cenjeno mnenje,doktor Haus.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Gox

Zna bit da ga je kakšna vlaga presenetila.

Počakaj še mnenja naši ostalih strokovnjakov.

dvorjan

Mogoce ti je voda prisla v zracni filter (sicer v tem primeru rad napise Antipollution fault) ali kaj podobnega. A si cutil, da bi kaj slabse vlekel?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

peter skala

Ja malo preden se je prikazal napis je parkrat malo zmankalo moči,pa mal bol se je ogrel motor,za en prekat na prikazovalniku.Sem malo pogledal stare teme.Možno bi bil nek safe  mode situacija,Mogoče malo bolj obremenjen avto.$ potniki pa polen prtljažnik kovčkov,pa še klanec.Morda.Upam.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

deuche

Jaz nebi veliko ugibal. Na servis, saj je napaka zabeležena in pol študiraš dalje.