Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Mislim, da sem mahal enemu v XMu...

V menda ponedeljek... tale GS

V ponedeljek je bila gužva primeni... Garač s koledarji in nalepkami (hvala...) , pa Lenko, Bizi, Gule, Franc...

Èe bi bil doma v Konjicah ne bi bil problem... tak pa se mi je mal mudilo in se opravičujem ... sem moral domov, je bilo že itak skoraj 7 zvečer...

ModelJT

Danes sem spet videl picssoja petra skale, zdi se mi da sem videl tudi visarja z njegovo C5-ko (LJ 9*-*CX ?), spet sem opazil rdeč CX karavan in srebrnega XM-a s KR registracijami pri Modrem levu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

2sv

danes zjutraj 7 50 uri sem pri vojašnici v celju videl belega GS-a mislim da je bil  rok.si  za slikanje sem bil prepozn

sušo

Citat od: ModelJT;117027zdi se mi da sem videl tudi visarja z njegovo C5-ko (LJ 9*-*CX ?)

Jep, to je visar.

rok.si

Citat od: 2sv;117117danes zjutraj 7 50 uri sem pri vojašnici v celju videl belega GS-a mislim da je bil  rok.si  za slikanje sem bil prepozn

jep, jaz sem bil (razen če se je ob isti uri še drugi beli GS peljal mimo :-) )

Pa ne vem, če nisem tudi na janezovi sliki par postov više ? Barve so sicer čudne ampak enkrat prejšnji teden me je prehitela oranžna Dyane.

ModelJT

Danes zjutraj videl enega lepega sivega XMa prve serije pri Bauhausu, pa okoli 15.30 se je en siv DS3 z temno rdečo streho in radkapami od Berlingota vozil mimo stadiona v Bežigradu. Se mi zdi, da je bil dvorjan. Èe je bil slučajno on bi mu povedal, da tisti dve polni črti na sredi ceste pomenita, da ne smeš zapeljati čez njih na nasprotno stran pa tudi, če je fraj in hočeš ujeti zeleno luč.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Bi znal bit Dvorjan :) Ni nam še pokazal slike zimske verzije DS3-ja.

dvorjan

ModelJT: Zal te moram razocarati, nisem bil jaz. Od 15:00 do 16:30 sem imel konferencni klic, sedel za racunalnikom. Drugic si tablice zapomni, pa bo, ga lahko se prijavis.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Citat od: dvorjan;117498ModelJT: Zal te moram razocarati, nisem bil jaz. Od 15:00 do 16:30 sem imel konferencni klic, sedel za racunalnikom. Drugic si tablice zapomni, pa bo, ga lahko se prijavis.

Eh škoda jaz sem bil pa že tako vesel haha. Ma mogoče je bil pa hasko al pa kaki x tip. Prijavljati pa ne mislim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

No, včeraj sem srečal Krtijo na bencinski črpalki, pa danes bom Visarja in Batzajlo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Včeraj bil Dvorjan pri meni na brzino... Hvala še enkrat za darilo.

dvorjan

@janez:
Ni za kaj, si zasluzil prav vsako kapljico. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

Tole spako pa sem zadnjič v Trstu na molo 5 zagledal. Najbrž last kakega finacierja ali carabinjerja.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

2sv

danes sem videl janeza (keža)  mislim da se je ravnokar spravljal proti domu

janez