Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Danes na cesti videl XP z LJ registracijami, zadaj pa je bila nalepka //www.citroenar.com. Videl sem tudi en rdeč CX karavan.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

A srebrna XP? Verjetno si videl petraskalo.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Danes se je pa sušo s svojo dijano peljal 1 meter stran od mene hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Tegale Amija je pa včeraj stric srečal na cesti. Verjetno je Rado, bo sam povedal ali pa njegov meneðer Zeko hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Malo prej ko sem se prebijal skozi celje je pred menoj zapeljal v križišče en bež GS, pri vojašnici... Zgleda je šel na avtocesto, ker ga potem nisem več videl...

Zeko124

Citat od: ModelJT;115941Tegale Amija je pa včeraj stric srečal na cesti. Verjetno je Rado, bo sam povedal ali pa njegov meneðer Zeko hehe.

Heh menedžer ravno ne, bo pa tole kar Rado ja :). Po vsej verjetnosti...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

NA poti proti Ljubljani srečal prleka Kranjčana z Xantio in v Kopru sivega Pujsa.

gigo

Lepa lucifer xantija zraven bauhausa prejšnji teden.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

superca13

V soboto srečal Janeza z dyano v Konjicah, ki ni zaznal XM-ovih zvočnih in svetlobnih signalov :)
Danes srečal lep, bež GS pallas v MB.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Citat od: ModelJT;115924Danes se je pa sušo s svojo dijano peljal 1 meter stran od mene hehe.

Ma nimam cajta gledat ceste ko vozim...   ha ha
Dej mahi pa skač drugič da te opazim.
Je pa problem ker ni velik A serije na cesti in pol 78% ljudi maha in se nasmiha ko se mimo pelješ in kolikor mi
logistika dovoljuje tudi vračam pomahe in nasmehe.

ModelJT

Citat od: sušo;116766Ma nimam cajta gledat ceste ko vozim...   ha ha
Dej mahi pa skač drugič da te opazim.
Je pa problem ker ni velik A serije na cesti in pol 78% ljudi maha in se nasmiha ko se mimo pelješ in kolikor mi
logistika dovoljuje tudi vračam pomahe in nasmehe.

Ko se te jaz opazil ja bilo že prepozno. Sem se zagledal v tla haha.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Tegale sem danes opazil pa se mi zdi, da je ta od našega uporabnika airbus320.
[SIGPIC][/SIGPIC]