Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

fifk

Sej se mi je zdel, da je kdo s foruma. Tko ohranjen avto, pa da ne bi bil na forumu... To bi bil pa greh..:Red-Wink:

rsm23

Danes dopoldne pred Piramido na Celovški opazil črno C6. CE DK-xxx.

žabec

Citat od: fifk;207775Danes dopoldne na štajerki,  smer Maribor,  ura 11.15.

Zelo lepo ohranjen...

Lastnika te DS-ke Tiso-ta skupaj z DS-ko sem pa srečal v četrtek popoldne v Lj ob prevzemu robe. Sva rekla kar nekaj besed o tej lepi bivši Èetkovi žabi.
Samo ena boginja je prava !

fifk

Dokumentiran danes ob 15.30 v Kopru.

vsx

Gule danes popoldan skozi Krško.

Dober je Cx, dober.

LP

Gox

Malo pred 19h v Izoli srečal modro žabo ... podobna Tisotovi, sam registracije PO-NR ... če se ne motim ...

Jaz pa na kolesu, fotoaparat pa v torbi :) ... ni slike ..je pa vedno lepo videt žabo ko se mimo pelje ....

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

žabec

Pravkar sem na Lj obvoznici videl Guleta in njegov lepo vzdrževan CX, sem mu pohupal, pa ni reagiral.
Samo ena boginja je prava !

andraž

Koliko časa pa je pri Jerovšku že XM z Španskimi tablicami? Več kot 4 mesece?

Citroenovc

XM je kar slovenski. Že vrsto let. Je pa že res nekaj dalj časa tam, drži.

Hmm, zlati CX - takega je imel pokojni profesor (ki je imel tudi XM pa DSuper5) na FE - pa imel je vikend nekje v okolici Trebnejega oz tam je potem živel po upokojitvi ... da ni tole njegov avto. Lepo lepo.
OK

LP
Primož

Lovro

Citat od: žabec;208127Pravkar sem na Lj obvoznici videl Guleta in njegov lepo vzdrževan CX, sem mu pohupal, pa ni reagiral.

Ja, Gule je prišel po opravkih v svojo drugo domovino, pa še malo se potepa naokoli. Včeraj pa smo se potepali tudi skupaj (Gule, Èojko, jaz), pa še Batzajlo smo šli na hitro pozdraviti. :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Hehe, Gule je res v Sloveniji. Pripenjam še dokazno gradivo.:take_picture:

rsm23

Citat od: Citroenovc;208131Hmm, zlati CX - takega je imel pokojni profesor (ki je imel tudi XM pa DSuper5) na FE - pa imel je vikend nekje v okolici Trebnejega oz tam je potem živel po upokojitvi ... da ni tole njegov avto. Lepo lepo.
Menda ja ne spet od S.F.? Pa saj potem več ne veš kateri je bil bolj nor oz. kdo je koga bolj kopiral. JN ali SF ;)

andraž

Kje pa so zdaj njegovi avtomobili, če je gospod pokojni? Saj to so tisti, ki so bili dolgo časa spravljeni v garaži na Viču?

rsm23

Glede na to, da je gospod umrl nedolgo nazaj najbrž niti še niso imeli zapuščinske razprave...tako, da bi vsi ti avti morali biti tam kjer so bili. Se pa šušlja, da bodo naprodaj.