Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

žabec

Na letošnjem potepanju po vshodni Evropi nisem videl skoraj nobenega Citroena, v glavnem germanska kvalitea W iz začetka 90-tih. No čisto na koncu pa se mi je sreča vseeno nasmehnila v SZ Slovenije. V eni uri sem videl cello tri Citroenove starodobnike. Madžarsko DS-ko, ljubljanskega spačka in CX-a kovinsko zlate barve. Žabo in spačka sem videl v Moravcih, CX-a pa na poti proti Dobrovniku ob hiši, ki stoji ob cesti v smeri proti Lendavi. CX-a žal nisem uspel slikati
Samo ena boginja je prava !

gigo

Na Agri sem zadnjič zagledal tegale.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

cikocx

Citat od: žabec;207655Na letošnjem potepanju po vshodni Evropi nisem videl skoraj nobenega Citroena, v glavnem germanska kvalitea W iz začetka 90-tih. No čisto na koncu pa se mi je sreča vseeno nasmehnila v SZ Slovenije. V eni uri sem videl cello tri Citroenove starodobnike. Madžarsko DS-ko, ljubljanskega spačka in CX-a kovinsko zlate barve. Žabo in spačka sem videl v Moravcih, CX-a pa na poti proti Dobrovniku ob hiši, ki stoji ob cesti v smeri proti Lendavi. CX-a žal nisem uspel slikati

Pa glih CX-a nisi, škoda
Cx za zmeraj:BigThumbs:

vidobbb

mene so včeraj vsi srečali,od Kranja do Cerknega preko Bovca na Vršič,Kranjske gore Lesc,Begunj ,Tržiča nazaj domu.Evo vsaka čast rdečemu spačku z rumenimi lučmi KR,k edin njega sem srečal na dolgi poti v Lescah.

JureA

Citat od: cikocx;207681Pa glih CX-a nisi, škoda

Brez skrbi, tisti CX (Prestige) je v Dobrovniku parkiran že vrsto let in nič ne kaže, da se bo kam premaknil.
Jaz sem ga tudi videl prejšnji teden, ko smo obiskali Bukovniško jezero.

MSrougeZX

Večkrat je že bila debata tukaj o tem cx-u...žal propada...se spomnim, ko je še bil registriran...kako lep primerek je bil...ko mi je odprl in sem se vsedel na zadnji fotelj, noge pa iztegnil.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Lovro

Včeraj zvečer videl rdečega spačka z rožicami na magistralki med Vrhniko in Logatcem :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

alesz

Včeraj proti večeru tegale................

Xandrej

Je on umrl ali pa se je nepravilno parkiral?

alesz

Rumena črta,umrl bo ko bo dobil račun za veliki servis......V bistvu sem slikal zato ker redko vidiš,da odpeljejo domačina ,ponavadi je naložen vedno s kako tujo registracijo....

alesz

jumper1

Èe bi zavrtel volan in ga spustil v najnižjo pozicijo bi ga pa tile bolj težko odpeljali.

Citroenovc

Citat od: jumper1;207770Èe bi zavrtel volan in ga spustil v najnižjo pozicijo bi ga pa tile bolj težko odpeljali.

Zakaj že?

Saj mu ne pokrije več koles.
OK

LP
Primož

fifk

Danes dopoldne na štajerki,  smer Maribor,  ura 11.15.

Zelo lepo ohranjen...

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/