Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Dragan3

heh je sonce posijalo vsak dan vidim gospoda ki ima nick: dyfan in njegovo dyane... je treba avto mal na sprehod pelat

dyfan

Citat od: Dragan3;162669... je treba avto mal na sprehod pelat
Prav imaš. :)
A si kje ob cesti doma, da si me videl?
Lep pozdrav!

Dragan3

Citat od: dyfan;162692Prav imaš. :)
A si kje ob cesti doma, da si me videl?

nisem nisem.... srečala sma se danes v podvozu... vozim rdečo carismo...

dyfan

Citat od: Dragan3;162695.... srečala sma se danes v podvozu...
Ne vem sicer, kateri podvoz misliš, ampak verjetno to nisem bil jaz.
Do desetih (ko si napisal post) sem se res vozil skozi CE, a ne skozi podvoz - skozi šentjurski podvoz sem se pa peljal šele okrog enih popoldne.
Lep pozdrav!

JureA

Citat od: Citroenovc;162666Konjiške tablice?
A nisi ti še nedavna imel xy C3 xyzfm tablico.

Res je.
Sicer nisem nek hud lokal-patriot, ampak na vseh ostalih avtih imam konjiške tablice in sem jih letos dal še na XM-a, ko sem podaljšal registracijo.

janez

"Guglmobili" so se včeraj motali po Zrečah...

dvorjan

Tale C6 je bil pa na prireditvi Pivo in cvetje v Laskem parkiran skoraj v samem srediscu dogajanja ... Kdo ve, kako jo je odnesel ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Jaz pa danes čeljust skoraj pustil v Radomljah zraven rdeče DS...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dyane

Hahaha  spet nagradno ....kaj je to...nagrada pivo itak:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lenko

Lenko

Danes srečal rdečega pujsa MB tablice, ko je peljal od Celja proti Laškem.

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Za v kanto...

To je oni tam iz obrobja Maribora, k je tolk dolgo stal na kesonu od kamjona pod cerado ? Nekje iz prekmurja al kje bi naj bil prvi lastnik... predvojni.

Al ker drug ?

dyane

:bombs:Hahaha...mogoce pa res hehehe....po drugi strani pa.rabi enga res dobrega  spenglera ki zna delat tudi okrogline in malo razuma pa dosti denarja hehehe.

Ja je letnik 34, slovenskega porekla iz radenec,leta in leta veni stal tak.da je dreva skozi zrastla..tak kot pri tvojem forgonu hehe...samo nekaj pa je zanimivo,blatniki haube its...so rjavi v nulo ,samo ne  bos pa.vido end luknje nikjer.

Avto raztavljen v nulo prafaktorji....na zicih pa se se kar da sedet. Je kompleten, kar je vazno...

CE pogledam da se dosti dosti boljsi primerki A serije mecejo.v smeti...ampak to je vseeno Ta, pa predvojni...ce ne za drugo za kako Rastavo bo.

Aha Janez pivo mas v dobrem...te pa pridi malo na okoli,zaj ko radarji vec ne Delajo bomo rekli kako hehhe
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Hahaha mini svetovnonsrecanje.
[SIGPIC][/SIGPIC]