Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Alora ste imeli čudovit dan. Škoda da me nisi poklical ko ste bli v Lokvi ne Loki ;) Muha je pa najboljša domača restavracija daleč na okrog krasa.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Smo meli natempirano pune res...

Res priporočam gostilno MUHA ite tja nebo vam žal. Res že dooooollllgooooo nisem tako dobro v gostilni jedel!

:BigThumbs:

ModelJT

Danes spet videl enega XMa, tokrat na Bavarskem dvoru. Srebrn, karavan, KP tablice.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Vsak teden je tam. Bivsi deuchejev.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

rsm23

Jaz sem ga isto videl dans (pa že ene parkrat prej) v Tivoliju. KP Lxx-26 oz. nekaj takega če se ne motim.

Gox

Danes zjutraj ... sedim pred firmo 7:55h, čakam na začetek dela ... ko v bližnje krožišče "priropota" siva pojava ... male rumene lučke spredaj, velika "škatla" zadaj ... prestavi v nižjo, pa gasssss in že ga ni več ....

Pravi naš varnostnik ... ta pa je pravi stroj ... sem reku seveda, ko pa ga pilotira na Dario-Coyote :BigThumbs:

Slike pa ni :)

superca13

Jaz pa sem v petek srečal pehorunkla s CX-om pred Hočami. Trobim in ga gledam, se ni niti premaknil za volanom :) Mogoče zato, ker sem bil skrit v C3 :)
Tomaž, ventile boš moral nujno nastavit, lepo se že slišijo ;)

AXdriver84

Že dva dni zaporedoma srečujem na relaciji lj - litija svetlo modro dijanco zadej sm uspeu vidt nalepko "i feel sLOVEenia" kdo s foruma. Roko si bom spahnu od pozdravlanja :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Axrider to si kar lepo mojega spačka videl. Mahas pa res vneto, priznam. ,-)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

pehorunkl

Citat od: superca13;161386Jaz pa sem v petek srečal pehorunkla s CX-om pred Hočami. Trobim in ga gledam, se ni niti premaknil za volanom :) Mogoče zato, ker sem bil skrit v C3 :)
Tomaž, ventile boš moral nujno nastavit, lepo se že slišijo ;)

Huh, nisem slišal trobljenja! Verjetno Massive Attack dela svoje z dB.
Ventile pa letos res že poslušam in se sprašujem kako, saj so bili pred par tisoč km že nastavljeni. Sem pa tudi opazil, da motor rahlo podrhti pri 2000 do 3000 obrati; lahko zaradi ventilov?
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

AXdriver84

Hehehe ma pa že pomaham orng da neb pol kakšn reku da nism :-P sm si reku morm roko vn stegnt če ga pa še enkrat srečam grem pa kr za njim :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

včeraj okoli osme zvečer na avtocesti malo pred Celjem... XM s Konjiškimi tablicami parkiran v travi... Zgleda odpovedal poslušnost :(

JureA

Zmanjkalo bencina 3km pred pumpo.
Board computer je javljal, da ga je še za 65km.
Na bencin se bolj malo vozim (avto gre na plin), tako da sem komaj po šest in pol letih lastništva pogruntal, kako nenatančen je board computer.

janez

OK... potem ni  bilo neke panike.

Citroenovc

Konjiške tablice?

A nisi ti še nedavna imel xy C3 xyzfm tablico.
OK

LP
Primož