Moj spaček - oranžko

Začel/a saxovts, November 29, 2010, 10:08:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

Evo že pred nekaj časa sem domov pripeljal še eno makino. Je Cimos letnik 1975. Motor sem zalavfau. sedaj gre pa na zimsko spanje. ko bo pa moder projekt končan se bomo pa tega lotili.

ModelJT

uuu lep je lep. Tega boš pa mogu kr oranžnga pobarvat se bota lepo ujemala. :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

saxovts

Potrebno je bilo podreti motor ter zamenjati zavore ker je nekdo nalil LHM olje. zakaj pa povedo slike.

saxovts

zanima me pa ali je ta stikalo žmigovcov od spačka?

gule

Kaj ne gre za spačkove zavore LHM?

2sv

Citat od: gule;86480Kaj ne gre za spačkove zavore LHM?
kolikor je meni znano gre samo takrat ko ima spaček diske spredaj če ma pa  pakne potem ne  če ni tako naj me kdo popravi

saxovts

2sv bo držalo. ta ima še pakne na vseh 4ih kolesih

gule

garac

Hud stroj!
Sem si ga na hitro malce ogledal. Najbolj mi je padel v uč nosilec zunanjega ogledala. Res hud patent.
Veselo ga vozi.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

S temle pa bo nekaj dela ... =) Pa tudi veselja, se razume.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

Delat takšneca 2cv je veselje, samo kaj ko nas vse ubija pomanjkanje časa. Ko imaš enkrat družino, pa službo s tempom je težko najti 2 vezana dneva, da lahko delaš na avtu. Takšne 2-3 urne seanse pa vsaj mene malo ubijajo.

Lovro

Ma boš imel celo zbirko spačkov.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

Žiga, res je lep, vsa čast!! Ga boš pustil v tej barvi??

No, naj povem, da sem kaki 2 uri ugibal, kaj ima ima novega Žiga ker namreč ni hotel izdavit točnega podatka, ampak v resnici je zadnje, na kar sem pomislil še en spaček! No, stvar sem zdajle še enkrat dobro premislil, pa sem ugotovil, da to proti meni ni pravzaprav nič tako čudnega, ker sem jaz pa en tak Ami pacient... :BigThumbs:!

Skratka veselo rihtaj, pa se vidmo na cesti čez kako leto al pa 2 :funny34d:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

Zeko saj je pravilno da si napel možgančke.

Še par slikc dveh bratcev

dvorjan

Fejst sta. =) Ko bosta imela pa se registrsko tablico gor, bosta pa itak zakon na cesti. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!