Slovenski avto leta 2011

Začel/a Gox, November 14, 2010, 08:24:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Kdaj bo prišlo leto, ko bo Slovenski avto leta Citroen?

V izboru za avto leta 2011 sodelujeta C3/DS3 ...

kdo bo zmagovalec?

(Vir: Motorevija, november 2010)

dani77si

Glede na slovensko miselnost..ko bo citroena naredu VW

ModelJT

Jah C3 je dost normaln, da je loh med taprvimi. Samo letos pa ne vidim Golfa zraven.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Zasluži si peugeot rcz po mojem mnenju, Rs prekrasem avtombil. sem zadnjič vozil takoj bi me mel... C3 bi znal bit v finalu!

garac

Letos bo DS3 verjetno v finalu, samo zmagal ne bo, ker bo to novi touran.
Pri porsche slovenija pač več glasovnic napišejo in novinarjem očitno več ponudijo.
Takole oblikovno mi je všeč alfa, ampak vozil je nisem, tako, da bomo videli, kakšno glasovnico bom sigurno poslal za C3/DS3
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Jaz bi pa rekel, da bo zmagal kak BMW serije 5, ceprav bi si sam vrh zasluzil tudi Volvo S60/V60 ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

pubi2cv

Izbiranje "avta leta" je po mojem ena od največjih neumnosti, kar jih je sploh lahko......me čisto nič ne gane, če nobenega Citroena nikoli ne bo zraven.....

Zeko124

Citat od: Xandrej;85539Zasluži si peugeot rcz po mojem mnenju, Rs prekrasem avtombil. sem zadnjič vozil takoj bi me mel... C3 bi znal bit v finalu!

Ja, se strinjam RCZ je lep, samo ne z enimi (za moje pojme izredno nagravžnimi) 2x col KROM feltnami. Bljak :argue1:

DS3 ima pa pomoje več možnosti kot C3...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Zeko govorimo o serijskih avtomobilih... Noben RCZ nima serisko več kot 19 col... Tak da...

dvorjan

Citat od: Zeko124;85589DS3 ima pa pomoje več možnosti kot C3...

Kandidirata pa skupaj, ane. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zeko124

Citat od: Xandrej;85590Zeko govorimo o serijskih avtomobilih... Noben RCZ nima serisko več kot 19 col... Tak da...

ma to sem tak napisal, pa kot ponavadi spet nisi zadel bistva... KROM so meni BLJAK! :argue1:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Sicer vidim, da si v onih najpametnejših letih ampak vseeno te ne razumem ker še nisem videl RCZ-a s krom felnami.

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Kaj sploh se trudimo? Passat bo pa je... To je ja uiber avto!

garac

A passat je tudi zraven?
Ja potem pa res nima smisla, Passat je že zmagovalec, nimamo kaj glasovat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/