Glasovanje za predelavo mojega Saxo ja. :)

Začel/a Killy, November 05, 2010, 02:14:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

še od mene danes 2...

@Dexter: daj še meni ta način napiši na ZS, prosim... Imam ta teden čas klikat, ker bo itak slabo vreme popoldan...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

Mike666

janez

Jaz tak pojma nimam zakaj se gre  s temi fintami pa vsak dan kliknem enkrat zjutraj ob kavici...

Mike666

Ja ne. Piše enkrat na dan. Jaz sem danes zjutraj ob kavici in zaj spet. HMmm?

janez

Hja, te pa nekaj ne štima. Jaz sem zdajle lahko spet kliknil... hmmm.

Zeko124

mike. Pri meni pa obratno, mi je pa danes izpisalo, da sem že glasoval, čeprav sem včeraj nazadnje...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lenko

Mike666

Lenko kolko ma dan ur?
Zeko to pa zato ker še nisi 18 plus. ;P

Lenko

Želel sem povedat, da glasovanje ni vezano na datum, ampak lahko glasuješ ponovno po pretečenih 24 urah. Jaz sem naprimer včeraj zvečer glasoval, in danes zjutraj nisem mogel, ker še ni poteklo 24 ur. Sedaj zvečer sem pa spet lahko glasoval.
LP

vidobbb

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lenko

klasika ADSL. Morda je primeni kakšna zmešnjava ker se z mojim računalnikom selim od doma v službo in še na kakšno lokacijo.

Zeko124

Pravkar oddal 500. glas... Lepo napredujemo!

www.keramika-genorio.si

Killy

Hehe, a to si ti bil... jaz pa gledam kaksen francoski priimek je to pustil komentar. :)))
Ja, smo preko 500 ze, hvala. :)