Glasovanje za predelavo mojega Saxo ja. :)

Začel/a Killy, November 05, 2010, 02:14:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Killy

Pravzaprav ne vem natanko kateri od teh forumov je primeren za tole temo zato bi prosil moderatorja, da zadevo premakne na pravega oz. bolj vidnega, ce je mozno. :)))

Mogoce ste nekateri ze slisali za tole tekmovanje, v vsakem primeru pa bi vam bil izredno hvalezen, ce bi tudi z vaso pomocjo se mi uspelo prebiti med prvih 10. Naprej je pac vse odvisno od komisije glede na razloge in glasove...

Skratka, za modifikacijo sem prijavil svojega Saxojcka, ker se mi domala vsi sodelavci vozijo z nekimi na videz in po moci boljsimi avtomobili... pa mi je zelja, da bi se to malo spremenilo. :)

Vse kar je potrebno napraviti za pomoc meni je klik na "glasuj" gumbek na tem naslovu:
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Damjan-R&cid=1020

Glasovanje poteka do 23.11. in sicer en glas iz enega ip naslova vsak dan kar preprosto pomeni, da bodo med prvo deseterico tisti, ki bodo uspeli prepricati vec prijateljev/somisljenikov za glasovanje vsak dan...

Upam, da vam ne bi bilo odvec kdaj pa kdaj v tem casu klikniti tudi zame saj nas druzi ista ljubezen. :)

V naprej lepa hvala, pa porocam kako gre... :)

Killy / Damjan

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

Gox

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Killy

Juhu, krasni ste, smo ze preko 100 glasov, se priblizno toliko pa jih trenutno manjka za prvo deseterico... ampak gre na bolje. :)

Hvala vsakemu zase in vsem skupaj! ;)

Lep pozdrav!

Killy / Damjan

Markolin

Citat od: Killy;84973Juhu, krasni ste, smo ze preko 100 glasov, se priblizno toliko pa jih trenutno manjka za prvo deseterico... ampak gre na bolje. :)

Hvala vsakemu zase in vsem skupaj! ;)

Lep pozdrav!

Killy / Damjan

ÈE ZMAGAŠ, BO AVTO NOSIL VELIKO NALEPKO FORUMA!!!!

sušo

ModelJT

Evo še imaš še moj glas.

PS: Dobra priložnost za zekota pomoje. Probat ni greh.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

dexterboy

Evo, tudi od mene še en glas. Saj naslednji teden bo bolje; en glas od doma, en pa še iz službe.
Le Anjo moramo preglasovati, pa je zmaga tvoja :-)

Si je punca pozabila pobarvati lase... LOL
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Killy

:) 130 + glasov... pa lahko bi tudi nalepko kam vtaknili, zakaj pa ne samo da se sklada s splosnim videzom prebarvanega vozil!:)

Seveda hvala vsem, ki ste se ze potrudili do sedaj in se se boste!! :) Je potrebno ene bmw je pa njim podobne tam ujeti... :)))

Mike666

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

bramar