Nov slovenski film...

Začel/a janez, November 04, 2010, 07:18:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

@dvorjan, Danes grem res S5 v LJ.
@lenko, slab izgovor. Zakwhaj, pa je pothem Krtija išel domol? On pa meda lahko kelnarce gleda? Pa da ne bomo o tem, klenar je bil, ne vem al je bil nažgan, al navdušen nad Mirchijevo prijateljico, je nekaj hotel duhovičit.
Mislim, da je za tvoj odhod kriv tist kartonček, pijača naše in Vaše mladosti...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: dvorjan;124739Kje si se pa skrival? Polovica sekcije Vrhnika je bila tam, pa se kak drug spackar. A se Garaca bojis? =) Vceraj je bil prav prijazen, tako zaljubljeno je deloval ...

Zaenkrat se ga še ne bojim. :) Èe bi bil sam bi bil vejretno z vami, sam sem bil pa s sestrično ane. Potem pa že skoraj drži tisto kar je lenko rekel malo prej.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Aha, sestrično nam pa nisi pokazal!
Keža, kje, si bil, zakaj si falil?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lenko

Kartonček bom skril da ga ne najde več. Dons sem moral zjutraj med vožnjo držat kartonček, me je zeblo v roke od mrzlega volana pol pa dve črne. Kaj hujšga - totalno neujemanje. Pol pa tišina. Saj nekaj dobrega je od tega kartončka.

mirchi

Film je bil dober,druzba tudi, sef je pa itak zazigal...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

No in... V cajtngah berem, da so se scenaristi zelo potrudili in našli ogromno jugecov in stoenk za film. Ma, je na filmu videt kakšen naš avto ?

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ModelJT

Ene trikrat je bil lenkotov spaček, pa tista rdeča dijana iz NM je bila tudi ene dvakrat, pa tvojo bovšo zeleno dijano se je pred blokom vidlo (ampak če ne bi vedel da je tam je verjetno ne bi opazil), pa en zelen spaček, pa gs. To je pa tudi vse se mi zdi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lenko

Keža tvoja Dyane se vidi ko si vozil pri Dobrni. Sicer je prvi avto za Lado rumena stoenka ampak če dobro pogledaš se zadaj vidi parkrat tvoja Dyana. Za tiste ki vejo kako se je snemalo. Pa tvoj Ami v Solčavi se zelo lepo vidi ko se mimo pripelje.

andraž

Zanimivo bi bilo zračunat koliko časa ste viseli tam in snemali ali čakali na snemanje, in koliko sekund se vidijo vaša vozila v filmu.

garac

ja, najbrz ni vse skupaj minuta, ampak jebi ga, je pa fajn
[SIGPIC][/SIGPIC]  

andraž

Važno je, da je bilo spet svojevrstno in good druženje...

2sv

Citat od: garac;124958ja, najbrz ni vse skupaj minuta, ampak jebi ga, je pa fajn
nevem če nebom počakal da bo film na partisu ker sem nekak dobil občutek da ni čisto tak kot so napovedovali kako bo super film

mirchi

Cist tak,meni je bla zelo zanimiva izkusnja. Sicer me je v lj zeblo ko prasca,ampak mi ni zal. Se je pa videlo,da majo z enim takim filmom veliko dela. Bi se reklo,da so pravi fizikalci.

mirchi

Aja po drugi strani pa,saj ne spilajo avti v filmu,so samo statisti. Spremenit dezelo za vec kot dvajset let v preteklost pa tud ni kar tak.