Nov slovenski film...

Začel/a janez, November 04, 2010, 07:18:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

krtija

@Garač: Snemam isto pa še Fric in Milan, mogoče še Jure. Èe maš čas prlet v LJ jutri dopoldan, da kakšno neumno rečemo in rešimo svet.

mirchi

In pol Krtijim spak dobi pomembno vlogo.To bo film z veliko citroeni.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

a prav vidim, tudi Leuc, Krija in Fric stojijo zadaj

Kaj je bilo novega v Lj? Fantje, dajte malo opisat, kaj ste počeli?

Èigav je gs? Kogovškov, Nikolčičev ali od Mirchija?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Kje pa je od Krtije spak ?

OK, mi smo včeraj bili v logarski dolini...

mirchi

Garac prav vidis.Gs je moj.
Janez povrsno sem slikal,pa se to ko sem se spomnil.Je pa blo zanimivo videt,kak so tlacli opremo v Krtijinega spaka,ga dali v Mb table pa gas po Lj.Majopa kar naprej neke prigode,od zasedenih parkplacov,do karambolov...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

krtija

Ja Citroeni bodo dobro zastopani. Mirchi, Fric, Levc, Robi, stare ml., moja malenkost. Mirchi je še Lado rešu, ko se je polulala. Slike mam na telefonu in so bl za en drek. Bom probal kaj rešit. V avto so mi namontiral napravo za snemanje zvoka, vozil pa sem pred Lado, ko so snemali pogovor med vožnjo v avtu. Spremenil so me v štajerca, polimal vse datume na nalepkah in gasa. Janez, v filmu bo torej vidna reklama za tebe in tvojo delavnico - gratis. Luštno smo se mel...

Mike666

Kje se boste še kaj vozli? bo prišo malo pogledat če bo kaj časa.

krtija

V soboto 13.10 dopoldan, Ljubljana-Bežigrad.

Lovro

V petek, tam med 12. in 13. uro sem bil v Ljubljani v bližini RTV po službenih opravkih in sem opazil tistega AX z YU nalepko, zraven pa znak za snemanje. Očitno so takrat tudi tam snemali, vendar so morali biti na kaki malici, ker nisem opazil nobenega dogajanja.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Lenko

Evo jutri greva s čarlijem spet malo v akcijo. Zjutraj v Lj pri Starem Tišlerju, po 12. uri pa še malo na Brnik če bo vreme.

Lenko

Evo nas nazaj.
Spet smo dobro zastopali Citroena. Na jutranjem delu snemaja sta bila dva spačka. Staretov SPOT in moj CHARLESTON. Na žalost jima je družbo delal še en golf I. Upam da je bil toliko na strani da bo ne kvaril kadra. Po snemanju v Lj pa hajd na Brnik. 5 avtov od tega dva Citroena. Še vprašate kdo je dobil glavno vlogo. Prelepa rdeča DYANE od našega kolega iz Brežiške sekcije. Kup prehitevanja in počasne vožnje. Žal je lastnik le opazoval dogajanje, ker so ugotovili, da je prevelik in se bo preveč videla razlika med njim in kasnejšim igralcem. Pa so določili, da bom vozil jaz. Vozili smo se dve uri gor in dol. Potem pa pride igralec, ki ga kasneje posnamejo za volanom Dyane, 75. letni gospod z Mercedesom. Problem je nastal ker je bil brez občutka za avto. Z lastnikom sta šla na krajšo vožnjo da mu malo pokaže. Ko sta se pripeljala nazaj sem videl lastnika kako ga boli srce. Gospod je na dveh kilometrih in enem obračanju skoraj skuril sklopko, prestavljal iz 3. v vzratno... Ka konec pa je toliko zategnil ročno da je zaštekala in jo ni bilo možno sprostiti.
Sicer lep snemalni dan, ampak avto se nam je pa smilil. Aja pa še to, ostali smo zviseli ker se je prehitro znočilo in nismo posneli do konca.
Fotke so pa samo dve ker sem med snemanjem pozabil telefon v avtu.

LP

Lenko

Evo včeraj se malo snemanja pred Gorenjem v Velenju. Zaenkrat je končano. Edino 28.11. bo še snemanje v Ljubljani, tisto kar je odpadlo v soboto.

garac

No pa imamo spet nekaj novi, ker v petek sem slišal samo zgodbo o enem dekletu. Ona je rekla to, ona je rekla uno... da ne bo kmalu en siv XM naprodaj, pa se bo kak enoprostorec kupoval

Urška ane?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lenko

Ja kaj čmo, punca je simpatična. Pa še citroenarji se ji dopademo. XM se pa zaradi tega verjetno nebi prodal. Bi se verjetno skupaj vozila v njem. Mu privoščim tako punco, pa še skup bi po moji oceni kar fajn pasala.

krtija