Lep ami 6 break na trgu

Začel/a bizi, November 02, 2010, 01:28:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bizi

Za 10000 kn oz.približno 1400 eur lep ami naprodaj.Več na sosedovem forumu.
http://citroenkluboutlaws.forumakers.com/prodajem-f44/ami6-break-t1099.htm
P.s. ami je pa res lep
bizi

garac

@bizi a lahko prekopiraš podatke prosim, ker nismo vsi člani omenjenega foruma
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Pa slike ni amija ... kak veš da je lep ... heheh

sušo

Tole je copy/paste:

generalije:
1969 godina
stanje limarije... vrrrrlooo dobro
stanje motora... odlično
stanje šasije...ko nova
stanje trapova...odlicno
stanje interijera...vrrrlooo dobro

potrebno za napraviti:

napumpati malo gume  
promijeniti platine
pravac registracija

Slik (še) ni, kontakta tudi (še) ni

Prodaja pa Lega2CV, Osijek

bizi

Greste na forum,glej temo citroen klub osijek pa se na ene peti mogoče šesti strani (lahko tudi na sedmi) prikaže sonček s modro črto posredi.
bizi

Xandrej

hočejo ti povedat, da če hočeš karkoli videt se je treba prijavljat na forum, se registrirat itd itd... Daj shrani si slike a comp pa jih potem tukajgor naložiš... :BigThumbs:

bizi

Citat od: Xandrej;84826hočejo ti povedat, da če hočeš karkoli videt se je treba prijavljat na forum, se registrirat itd itd... Daj shrani si slike a comp pa jih potem tukajgor naložiš... :BigThumbs:

Ja to je to.

bizi

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

Zeko124

Sušo, o teh avtih nimam pojma, pa zato vprašam: a je tole z modro barvo "madeindomaspacano"?

Nekaj rjice pa vseeno ima...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Tole sem našel še na Facebooku danes... Videt je lep, ampak kolkor gledam ni "naš"?

Lp:funny34d:

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Kako misliš, da ni naš? Kaj to zato ker je hrvat al zato k ga ni na našmu forumu? Res ne štekam.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Ja Zeko to je domaspacano in ja modeljt pod naš je mislil Hrvat.
Ampak on JE naš. Tako avto kot lastnik. Zdej če ga ni na citroenarju ga pač ni ampak on je NAŠ.

Štekaš?

sivipas

Zeko - saj za 1400 evrov ne moreš pričakovat da boš dobil čist perfektnega amija 6.