...ena Cimosova Diana

Začel/a janez, Oktober 30, 2010, 09:13:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Danes je dijana odpeljana na barvanje ... karoserija in vsi deli. Zdaj moram pa šasijo povarit in ... vglavnem uštimat, pripravit na sestavo

No, par slik karoserije... dele pa nisem slikal. Nič posebnega, bolj malo rje razen tistih zadnjih vrat. Večinoma samo potolčeno, zvito,...

dani77si

Janez, s čim si tale prtljažnik pošprical?

janez

To je zaščita na osnovi kavčuka.Èist tanek sloj . Spodaj je očiščeno in prebarvano s temeljno barvo. Spoji pa zafugirani s tesnilno maso.

janez

Zadnje čase me muči komp pri nalaganju slik... traja tudi po petnajst-dvajst minut... grrrrr... in sem malo zapustil temo. Ampak da jo tak nabrzino končam. Dijana je gotova. Danes... jutri bi naj prišli ponjo s prevozom.

janez

slike...

janez

Tak. Celo slike mi je uspelo naložit... Meni osebno se tale dijana zelo dopade in lepo je spadla na koncu. Seveda bo potrebno menjati še dosti dotrajane opreme vendar to bo lastnik naredil kasneje. Èe bo jutri sneg nehal padat jo bom zapeljal ven iz garaže in naredil še par slik celote.

No kaj pravte? Kakšen komentar...? Vprašanje, želje,...termin...

Zeko124

Zelo lepa Diana je ratala, v tej barvi mnogo lepša kot prej!! In kot vedno, super delo...

Meni osebno se predvsem sedeži zelo dopadejo (barva), bi pa zamenjal streho.

Rahlo dvomim edino glede brezhibnega delovanja zadnjih zavor, glede na to, da si vanje črpal kar kislo zelje...

Malo heca :Hammer3:, In pa srečno vožnjo lastniku! :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Super opravljeno. "Vzdrzevalna" nalepka je pa itak zadetek v polno. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

rok.si

Lepo si jo uštimal !

Bela barva pa itak  :)

janez

No pa še par slik celotne dijane... Danes tule ne sneži in sem jo zapeljal ven. Pa malo na probno vožnjo skozi Konjice.

garac

Svoje delo si opravil z odliko, sploh sedaj, ko vem v kakšnih pogojih delaš.
Osebno bi zamenjal še obledele luči, a to je pač stvar stranke in ne tvoja.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Hvala... meni se tudi zelo dopade .

Sem mu naredil spisek kaj bi lahko menjal in kaj je potrebno menjat in kaj je še nujno za naredit na avtu. Bo njegov osebni mehanik to poštimal.

Zdaj čakam ,da pride s prevozom...

garac

Haha, po moje tudi Krtija težko čaka.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Ful paše diani ta bela barva.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)