Malomarno popravilo

Začel/a garac, Oktober 03, 2010, 08:03:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vidobbb

Takle zobobol je pa v nulo porihtan.

mato

Danes sem se pa še naprej trudu da bo tale Xara dokončana. Jutri pa še zaščita votlih delov in to je to. Èe bo seveda zdravje dopuščal, NH1.

1 Pripravljeno za lakiranje
2 V bazi
3 Polakirano

Gox

Boljše kot novo :BigThumbs:

gigo

Mam občutek, da se bom kr pr vas enkrat pojavu pa mojo Plasirko sabo prpelu za par detajlov porihtat ;)ž

S čem pa zaščitite votle dele če smem vprašat?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Jerry

Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

garac

Kolikor vem Matej šprica v votle dele dinitrol olje, osebno mi izgleda podobno, kot krown, več bo pa sam povedal.
Včeraj sem naročil se zavesice za spredaj, bolje grdo, kot gnilo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sop

Citat od: garac;90478bolje grdo, kot gnilo

hahaha, podobno sem si tudi jaz rekel ceprav so me potem gledali ko starga ata. izbiral sem med grdo in grdo ter se odlocil za prvo grdo. pri ta drugem grdo pa je treba vedno umivat.

janez

Zavesice so bile včasih zakonsko obvezne. Pa po mojem mnenju se od takrat ni kaj dosti spremenilo (še vedno je pesek na cesti) in bi morale bit še danes namontirane na avtih. Grdo ali ne , mene vedno skrbi če bo šipa preživela ko tolče pesek ispod koles novodobnih vozil na moj avto...

Jerry

Janez in to da tolče...tolče z veliko večjo silo kot včasih.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

mato

Citat od: gigo;90424Mam občutek, da se bom kr pr vas enkrat pojavu pa mojo Plasirko sabo prpelu za par detajlov porihtat ;)ž

S čem pa zaščitite votle dele če smem vprašat?

Po želji. Priporočam vosek in nato še olje dinitrol

superca13

Citat od: mato;90213Danes sem se pa še naprej trudu da bo tale Xara dokončana. Jutri pa še zaščita votlih delov in to je to. Èe bo seveda zdravje dopuščal, NH1.

1 Pripravljeno za lakiranje
2 V bazi
3 Polakirano

Mene pa informativno zanima, kako oz na kak način se naredi ta spodnja polovica praga? Gre za bolj hrapavo površino, nekoliko debelejšo, ki se nato prelakira v barvo avta...?

Hvala :)

LP
Superca13

janez

Večina uporablja Body... Gost ali razredčen...

Več bo Mato povedal...

mato

Janez je prav povedal, to je body. Èe delaš takšen prag bodyja ne smeš nič redčit, ker so ponavadi za tako grobo strukturo še preredki odvisno od proizvajalca. Potem se pa vse to lahko prebarva. Samega pa ne smeš pustit ker z leti zelo rad zbledi izgubi svojo vrednost in začne tud razpadat-(priporočlivo barvanje čez njega).

superca13

Body? A mislita s tem zaščito za podvozje, ki se lahko prebarva? Kot recimo dinitrol v sprayu? Ta naredi tak "podoben" relief.
Lahko navedeš prosim, kateri konkretni produkt misliš, kateri proizvajalec?
Aja, kaj ta nerazredčen body špricaš ali s čopičem nanašaš?
Hvala :)

LP
Superca13

garac

Nerazredčen body pricaš, rabiš le zato primerno pištolo, na katero se doza kar direkt natakne in to je to. Proizvajalcev je dosti, od 3M, Dinitrol, Liqui Moly...
Katere Mato uporablja, bo povedal sam. Obstajajo tudi le zaščite podvozja, ki pa so samo zaščite in niso primerne za barvanje.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/