Veliki servis

Začel/a klemn, September 29, 2010, 08:26:00 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

klemn

Oj fantje....

Imam berlingota 2.0 HDI 2003.....sedaj bo 160.000 in me zanima kaj vse se menja pri tem velikem servisu...

Že v naprej full hvala....Klemen

DejanO

Jaz sem glih to opravil prešnji vikend.

motorno olje 5l total q 9000 5w 40
filtri olja, zraka, goriva, kabinski  (bosch Uzanca Ptuj)
3 l hladilne tek.
1l zavorne tek.
komplet španar, jermen, ležaj (INA euroton Ptuj)
mikro jermen (gates euroton Ptuj)
vodna črpalka (graf, euroton Ptuj)

skupaj deli s popusti 210€!

cks ima pri eurotonu 10% popusta nad 100€ pa 15%!!!
delo odvisno od mehanika, mene je stalo 60€.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Mike666

Jaz pa mam v Ljutomeru pri avtomaterial makoter do 40% popusta. Odvisno od delov. In je že itak od Eurotona cenejši.

Renark

Vse ostalo še nekak gre kupit nachbau, za vodno pumpo pa le riskiraj in kupi orginal, da se ti nebi zgodlo tak kot meni , ko sem jo mogo pri faveju 3 x menjat v intervalu 75000km, no na koncu sem pa le kupil orginalno , ampak je bla 250% dražja od one pri eurotonu:bombs:.
Jermeni pa gates in pripadajoči španerji pa se nimaš kaj bat.  pa le pogumno za popust vprašaj . skoraj povsod se da pohandlat do vsaj 30%. če ne se pa lepo obrneš in odideš ven. Jaz večinoma hodim po dele v Delovnem Kombinezonu in to povsod kar vžge!:BigThumbs:

Mike666

Citat od: Renark;82789...  pa le pogumno za popust vprašaj . skoraj povsod se da pohandlat do vsaj 30%. če ne se pa lepo obrneš in odideš ven. Jaz večinoma hodim po dele v Delovnem Kombinezonu in to povsod kar vžge!:BigThumbs:

Točno tako. Ker majo velike marže pol tud lahko kaki popust dajo.:BigThumbs:

klemn

Fulll hvala, jest sem iz Kamniškega konca, tko da morm mal tuki ukol pošnofat kje bo najcenejši materjal:)

zlikovski

Ja marže so dandanes na materialu ponkod skoraj 100% pa še več, tak da smo poštena država. Lepo skrbijo za državljane z odličnimi plačami.

DejanO

Citat od: Renark;82789Vse ostalo še nekak gre kupit nachbau, za vodno pumpo pa le riskiraj in kupi orginal, da se ti nebi zgodlo tak kot meni , ko sem jo mogo pri faveju 3 x menjat v intervalu 75000km, no na koncu sem pa le kupil orginalno , ampak je bla 250% dražja od one pri eurotonu:bombs:.
Jermeni pa gates in pripadajoči španerji pa se nimaš kaj bat.  pa le pogumno za popust vprašaj . skoraj povsod se da pohandlat do vsaj 30%. če ne se pa lepo obrneš in odideš ven. Jaz večinoma hodim po dele v Delovnem Kombinezonu in to povsod kar vžge!:BigThumbs:

originalna pumpa je made in italy (no name) to GRAF-ovo so mi priporočali na servisu in ostali mehaniki.
Cena 45€ je solidna, originalna 103€ - 10% popusta, kit je INI-n, cena 60€, original 191€ - 10% popusta (mimam informacij kako pa kaj) je pa menda prvovgradnja v Mercedes Benz.

Filtri (4x) so vsi boschovi (skupaj 42€), olje total 5x po 1l 27,5€.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Renark

Citat od: DejanO;82836originalna pumpa je made in italy (no name) to GRAF-ovo so mi priporočali na servisu in ostali mehaniki.
pumpa je lahko no name,ampak je original ; kaj veš mogoče je pa celo grafova, ampak ni hec iti vsega ponovno podirat ko ti po 30000km začne ležaj tulit na pumpi tak kot je meni, pri naslednji pa je lepo po 15 jurjih zčel semering spušat, potem ko moraš to vse razdret in ponovno sestavit  ti razlika tistih 45 € nič ne pomeni. sploh če je malo daljši servisni interval kot 120000 km pol se ne splača šparat, seveda če misliš avto tak dolgo sploh imet:bombs:
Jaz sem na 2 velikem servisu na sharanu ugotovil da na prvem servisu pri 90000km sploh pumpe menjali niso, in na 180 kkm še sploh ni bla kritična. Seveda sem si vse delal sam in me delo ni nič stalo. Èe pa bi vozil k mehaniku pa bi me ta šparanja samo za delo stala minimalno 300€:BigThumbs:
Pa pri španarjih je tudi treba pazit, se je že zgodlo da po nekaj časa razletijo :funny34d: