Bluetooth povezava

Začel/a tracer, September 24, 2010, 08:03:31 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tracer

v c4 picasso imam vgrajen bluetooth modul za povezavo s telefon. do nedavnega mi je delal brez problemov, naenkrat pa se ni hotel več povezati s telefonom. ko grem v meni (v avtu) kjer se konfigurira povezavo s telefonom, je možnost iskanja novih naprav onemogočena- zamegljeno in se ne da klikniti na to opcijo.

ali je imel kdo takšne težave in kako jih je rešil.

avto je c4 pica. 1.6. hdi 90 let

kristjanr

Mislim, da pri meni nikoli ni bila enable-ana. Namesto da bi iskal telefon iz avtomobila poskusi poiskati s telefonom avtomobilov bluetooth. Geslo je pa neko izi, če se prav spomnim, ala 0000 ali 1234. Aja, pa avto mora morda biti ugasnjen, ko to delaš.

tracer

sem probal tudi v tej smeri, pa mi telefon ne najde nobene bluetooth naprave...

geslo je pa 0000.

lerin

meni je tudi nenadoma prekinilo povezavo (pri berlingu) in sem se nekaj časa igral s povezovanjem (šifra je 1234), že skorja obupal, ker opcij res nimaš veliko, sprobaš vsako 2,3X, potem pa ni več idej - nakar si rečem, pri windovskih ponavadi pomaga reset, da znova delajo in sem resetiral telefon. Po ponovnem zagonu je avto lahko vzpostavil povezavo z mojim telefonom.

kristjanr

Huh, zanimivo. To si bom pa zapomnu, če bo meni tudi kdaj kaj podobnega nagajalo.

tracer

sem bil na servisu in so rekli da je modul za bluetooth in usb pokvarjen. so naročili novega in ko ga dobijo mi javijo. so mi pa tudi rekli, da so jih že kar nekaj zamenjali...

lp:breaking_pc:

tracer

zamenjali so mi modul z novim in sedaj je možno poleg telefoniranja tudi poslušati glasbo z mobilnega telefona na vgrajenih zvočnikih....dobra zadeva....tam kjer je bil menu bluetooth je sedaj bluetooth in audio.

lp,:emot112:

iztok01

Kakšen je postopek zamenjave modula?
L.p. Iztok

tracer

javiš na servis, da ti ne dela, naročijo novega in ko ga prejmejo ti javijo in ti zamenjajo.. jaz sem tam pustil avto par ur..

lp

MSrougeZX

Kak se da pokvarit ta modul? Jaz bi tudi imel novega da bi lahko poslušal muziko preko bluetootha.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Citat od: MSrougeZX;92425Kak se da pokvarit ta modul? Jaz bi tudi imel novega da bi lahko poslušal muziko preko bluetootha.

Cim bolj ga obremenjuj. Elektronika, ki so jo skupaj dali kitajski otroci, itak ni namenjena dolgotrajni uporabi.

Imas kako 1000 km pot? Da bo delal 12 ur skupaj?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Doma na valere vrečt pa gremo... Za en BT...

iztok01

Javil na servis, pa so mi odgovorili, da je potrebno avto pustiti na servisu 48ur.z  obrazložitvijo, da se mora na računalnik priključiti nekdo iz Nemčije. Ne vem zakaj? Mi je pa hudo sumljivo.Kdo kaj ve o tem?

garac

Servisni Center za pomoč pri oz. zbiranju napak vozil iz skupine psa je menda v nemčiji, morda ima to kaj veze?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Simke

Takole po tem ko smo nabavili novega se spoznavamo in naletavamo na nove težave!

Pri povezabi bluetooth imam zamrzjeno možnost zadnjih klicev. Oz se najbolj ne spomnim mislim pa da mi pokaže samo (directory) in nastavitve če se motim.

Zadnjega pa vidim configuracijo zadnjih klicev, do katerih pa ne morem dostopah. (je tako da bi manjkale pike). Premikam se gor dol samo do dveh v bistvu so pa trije menuji.

Oprema je Tendece, Paket style, Conectinh box..+Bluetooth...