Adijo Xsara Picasso!

Začel/a garac, September 15, 2010, 01:22:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dexterboy

Jaaaa, sem pogledal na netu, res ima tudi Citroen podobno funkcijo. Ko sem napisal tisto zgoraj sem to dal kot primer druge plati kako nimaš osvetlitve božične lučke v avtu. Mi je pa čudno, da to noben ne omenja, niti sem ga zasledil v kakšni reklami, saj je to vendar zelo koristen pripomoček, še bolj pa varnosten.
Se opravičujem za nevednost; saj zato pa se učimo celo živlejne :-)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

lalan

Ne vem, za kaj Picassoja ukinjajo, saj je bil v 2010 npr pri nas 7 model po prodaji.:emot155:
2 Picassoja imamo

dvorjan

Citat od: lalan;91426Ne vem, za kaj Picassoja ukinjajo, saj je bil v 2010 npr pri nas 7 model po prodaji.:emot155:

Ker imajo boljse marze na C4 Picassojih ... kateremu bo pocasi prepustil tudi proizvodne trakove ... (ali pa Berlingu)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Xsara Picasso je bila v decembru še vedno najbolje prodajan enoprostorec na našem tržišču, prodanih je bilo 126 enot. Tudi berlingo je pred partnerjem, kangoojem, doblojem in ostalimi  s 76 kom.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Nadali

Ko je prišla xp ven , sm mojmu rekla , ko bom velika , bom lastnica tegale avtomobila . No , velika še vedno nisem , sem pa pred 14-dnevi postala lastnica tega lepotca - sicer karamboliranega in je v delu (letnik 2006, 1.6 hdi ) , ampak bo na cesti mislim , da v roku enega tedna do štirinajst dni . Res sem ponosna !

garac

Nadali, morda velika še nisi, polnoletna pa najbrž že, glede na to, da je že kar precej časa, odkar je xsara picasso na trgu. Zrihtat, pa vozit, pa vzorno parkirat...
Srečno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Nadali

Citat od: garac;92500Nadali, morda velika še nisi, polnoletna pa najbrž že, glede na to, da je že kar precej časa, odkar je xsara picasso na trgu. Zrihtat, pa vozit, pa vzorno parkirat...
Srečno

Jp....daleč polnoletna ...lahko bi rekli , tretjič :D sem pa vzorna voznica že vsa leta , tako , da bom z njo zelo lepo ravnala:BigThumbs:, hvala .

touster

Citroenovc

Sem šel prav na a.net pogledat, če se kaka "nova" prodaja - in dejansko ni več oglasov.

Madona, 12 let je že, kar sem jo prvič vozil. Se jo prav spomnim. Rdeča. 1.6i bencin. Na uradni predstavitvi v salonih.
Luštni časi.
OK

LP
Primož

dvorjan

Citat od: Citroenovc;100715Sem šel prav na a.net pogledat, če se kaka "nova" prodaja - in dejansko ni več oglasov.

Madona, 12 let je že, kar sem jo prvič vozil. Se jo prav spomnim. Rdeča. 1.6i bencin. Na uradni predstavitvi v salonih.
Luštni časi.

Jaz sem peljal takrat pa metalik svetlo zeleno 1.8i 16v. Po tistem je nisem nikoli vec srecal na cesti. Eksot in pol. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

JAz sem takrat vizionarsko napovedal svojemu očetu, da je/bo to avto zanjga ...

Sicer je trajalo še 8 let, da se je to res zgodilo, ampak eto - 4 leta se že naokrog prevaža v eni zadnjih (ali celo zadnji) v SLO prodani 110KM HDi FAP Exclusivki.
OK

LP
Primož

corvette

U, sedaj bo pa cena rabljenim zrasla, ker jih ni več za dobiti, so postale raritete :)

Slava ji.

dexterboy

Ja,sej ne vem, ali sem to že napisal ali ne, ampak še vedno trdim, da je XP (ali pa fiatova multipla) zakon avto zato, ker ima v drugi vrsti tri sedeže in ne klop. To, pa da lahko še malo spreminjaš po dolžini razporeditev... dva palca gor! Tako daš lahko ven en zic, dva, pustiš samo unega na sredini notri... odklop!

(Multiplo pa sem omenil zato, ker sem imel eno že ogledano... BiPower... in potlej spoznal, da pri nas ni pump za CNG plin. No, sedaj furam blondinko... na LPG plin)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

zlikovski

@Corvette nebo jim cena rasla, temveč padla ker bo prišel naslednjik. Bo pa zrasla cena tam za ene deset let ali pa še kaj več.

alesz

Citat od: dvorjan;100717Jaz sem peljal takrat pa metalik svetlo zeleno 1.8i 16v. Po tistem je nisem nikoli vec srecal na cesti. Eksot in pol. =)
12 februarja 2000 sem jo dobil........pa do 2006.......vse nadgradnje in porodne težave smo reševali na njej