5.srečanje Citroenar - Mini ranč 11.09.2010

Začel/a JaS, September 11, 2010, 07:51:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Markolin

michoBX

Evo za mano je super-truper naporen vikend in števec na bx se je spet  obrnil za 400km :), sem se komaj ustavil danes. Piknik in Hrana 1A, kot  družba, ni kaj res je blo fajn. Pohod do izvira krke je bil namesto  odbojke, pa dobro, so imeli vsaj otroci dovolj velik peskovnik. Upam da  prej, če ne pa se vidimo na sankanju!
Hja, dougcajt mi je ja...

dvorjan

@gigo:
A Francljeve spackarske prve solske ure pa nisi posnel? =) Pa dobro, nasmejal naju pa je le. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Nisem vedel da je ''Peter Skala'' tak pobožen človek, da se pri vsakem križu dol meče.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

O.K. fajn ste se meli,malo mi je žal.pa drugo leto,ziher. Hadei ful ti paše,sem slišal,da rad cartaš pupo,zdaj pa še videl.Zlikovski,CX je carski,ga moram prit pogledat v živo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gigo

Citat od: dvorjan;81559@gigo:
A Francljeve spackarske prve solske ure pa nisi posnel? =) Pa dobro, nasmejal naju pa je le. =)

Žal sem se bolj držal za sedež kot pa za fotoaparatom ko je on vozu he he.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Zeko124

Citat od: zlikovski;81565Nisem vedel da je ''Peter Skala'' tak pobožen človek, da se pri vsakem križu dol meče.

hahahahaha, hja, to sem pozabil omenit, da sem se cel dan krohotal tvojim foram!:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gregor

S tremi besedami: Fajn je blo.

15 minutk sprehoda je pasalo, da smo lahk naprej jedli.
Hrana je bila res super.
Fajn je gledat Markolina, kako prav uživa v kuhanju.

Hvala Keži in Zlikovskemu, ki sta na poti domov preverila, če potrebujem pomoč.
Samo havbo sem odprl in že sta se dva citroena ustavila poleg.
Nič resnega, le malo LHMa je bilo treba doliti, v klanec je STOP lučka mal posvetila.

Garač, kako visoko je visel tisti nahrbtnik?
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Francl

Tudi jaz se zahvaljujem organizatorjem za odlično srečanje. Škoda, ker smo bili malo pozni in smo zamudili sprehod do izvira Krke. Hvala pa tudi Dvorjanu za nepozabno furo s spačkom. Del vožnje sem posnel in jo bom dal na youtube. Zaenkrat pa le slikca našega mladega citroenarja:
:Hammer3:

ModelJT

Citat od: gregor;81576Garač, kako visoko je visel tisti nahrbtnik?

Bom kr js povedu 2.60m :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Francl

Ah, Gigo, saj ni bilo tako strašno. Prepričan sem, da bi se spačka presneto hitro navadil voziti tako kot petke. Ko se kdo na novo pelje z menoj mu kar ni jasno kdaj so kar naenkrat popravili cesto. Res pa so se še v prejšnjih necitroenarskih časih kar malo bali peljati z mano (vpliv Tommija Makinena). :funny34d:
:Hammer3:

karel

No kot sem obljubil je tu še par slikic sem pa šele doma poštudiral,da sem poleg naše mularije
največ fotografiral Spačke,kar je očitno da želja po tem vozilu v moji glavi še ni zamrla.
Zlikovski tebi bi se pa opravičil ker sem kar brez vprašanja pregledal tvojega Cx-a saj
sem resno mislil da je dobitek na srečelovu:argue1: moram pa priznati da 2.5D prav lepo zapoje:BigThumbs:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

garac

@karel, otrokom boš sigurno naredil veselje, če boš domov pripeljal citroen serije "A".
Nekaj fotk by Vidobbb
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Kandidat za župana Rado in sosed Matjaž.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/