5.srečanje Citroenar - Mini ranč 11.09.2010

Začel/a JaS, September 11, 2010, 07:51:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

JaS

Par slikic na hitro... Èe lastnike avtomobilov motijo registrske oznake, naj mi povejo, pa jih bom odstranil
OK

LP
Jan

peter skala

Kot ponavadi lepo druženje s starimi in novimi znanci.Preživeli smo lep dan pa še vreme je bilo kot naročeno.

Rad bi se pa posebaj lepo zahvalil Garaču,Goxu in obema Markolinoma,saj so vložili v piknik zelo veliko časa,dela pa tudi denarja.Upam da se tudi ostali strinjajo da brez vas piknika ne bi bilo.

Še enkrat hvala in upam na novo srečanje.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

ModelJT

No js se pa tudi zahvaljujem sem spoznal polno novih ljudi in je o tem dnevu preveč dobrega za povedat, zato bom čist na kratko. Organizacija je bla poplna, lokacija tudi, okoli hrane sem pa brez pripomb. Tako da... :emot112::BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

mato

Jest se tud strinjam,kot pravi Peter. Garač je poskrbel za malo smeha kot ponavad,blo je pa res zelo dobr. Razen tistih petnajst minut do izvira krke se nam je ful ulekl,da smo kar obrnil nazaj. Odlično. Lp

Lenko

Evo še moj dodatek. Super organizacija, dobra družba in lep dan. Hvala CITROENAR FORUMU za lepe dobitke na srečolovu. Pa še par fotk.

karel

No tudi mi smo že doma in mularija je od utrujenosti že popadala v posteljo:BigThumbs:
Bil je prekrasen dan in preživeti ga v družbi pravih ljudi je zagotovo lepa popotnica za naslednji piknik.
Zahvala organizatorjem in kuharjem za pojedino z Savinjskega konca in seveda še pridemo:emot112:
Slikice pa vam naložim tekom jutrišnjega dne,lahko noč...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

dvorjan

Tudi jaz bi pohvalil organizatorje za se en vrhunski piknik. Kdor zna, zna.
Tisti izvir Krke nas je pa tako utrudil, da je prvenstvo v odbojki odpadlo ... Ja, naslednjic bo treba narediti dvodnevno prireditev. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

No, še enkrat hvala vsem ki so udeležili piknika. Seveda pohvala Markolinu,Garaču in Goxu za hrano in organizacijo. Mislim, da je bilo to eno boljših srečanj do sedaj.

P.S. Sam na kratko za info... Francl je na enemu ovinku ugotovu, da spaček nima servo volana ha ha, z Michotom in Dvorjanom smo se odpeljali ogledat največjo znamenitost tistih krajev.. zloglasni Zekotov Ami :emot68:

Slike objavim jutri.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

ModelJT

Pa passat se je se je BXa ustrašu pa mal konju zgubu haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

No, da še jaz malo opišem... Za začetek to, da bi bilo meni zel ofajn, če bi se vsa srečanja odvijala tak blizu mene, ha-ha.
Spoznal sem veliko novih forumašev in srečal tudi nekaj "starih znancev". Vseh seveda nisem utegnil podrobneje spoznati...

Hvala Goxu in ostalim pomočnikom za super hrano, hvala Gašiju za organizacijo in vse ostalo, brez njega tak ni nobenega srečanja =)!

@Zlikovski, mi se še kaj vidimo, hvala za vožnjo ;)

Slikal pa nisem jaz nič, tak da če mate kaj pametnega z besedo na dan, pa vam posredujem svoj mail :P.

vglavnem bilo je super. Na koncu je še prišel Gigo malo pogledat Amija, pa mi vlil nekaj novega upanja, bom videl kak pa kaj.

Se vidimo na 6. srečanju!!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Ej, zdajle sva prišla domov... Super je bilo, pa še kdaj. :BigThumbs:

JaS

Pa še edinstven Zlikowski-jev CX in non-vintage slika Mezy-jeve GS-ke... aja sem že zahvalil Garaču, Goxu, Markolinu in ostalim za super piknik, dobro hrano in tak netipični srečolov kjer za razliko od gasilskih veselic vsaka srečka zadane:emot68: ?
OK

LP
Jan

Citroenovc

No pa po malem ...

- Dvorjan si na prvi lahko upravičeno zapoje "Na zadnjem sjedištu moga avta" ;-)
- Skoraj že "kruzin warp speed 1". Spačko legenda.
- "Ta boljša" GeeSka
- Po moje Mezy zdaj ne toči več INA, jel?
- bili smo na pikniku ljubiteljev znamke .......
OK

LP
Primož

Citroenovc

Pa pojdimo naprej.

- ptičji pogled prek šibedaha
- legendarno neuničjivi 2.5D v akciji
- Zlikovski CX 1.
- Zlikovski CX 2.
- za varnsot je znal poskrbeti že naš Prijatelj
OK

LP
Primož

Citroenovc

- sonce odbijajoča in ko ogledalo sijoča :-)
- na eno prečko - tako bi moralo biti še danes
- ko so bile armature še lepe
- ajde, ni ravno Xenon - ampak dela pa :-)
- ko so bila stikala še na logičnih mestih
OK

LP
Primož