Zapuščeni? Ali samo nevozni?

Začel/a Gox, April 15, 2007, 01:29:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Slike: 1,2,3,4:

Malo ven iz Ljutomera proti Ormožu, malo pred bivšim avtoodpadom, izza ograje , prej več let na odpadu, v družbi oplov, fičekov ,fordov, na travi, en brez strehe,...j..i ga, pa tolk je "citroenarjov":bombs:tam v ljutomeru... Slika se že vsaj 8 do 10 let ne menja, sam stanje je bolj grozno.

Slike: 5,6,7,8:

Dyana... čez zimo postavljena zraven potoka, sicer že prej ni bila biser, zdaj je samo še za zjokat. Gre v kratkem v razrez za rezervne dele .Lastnica ima še eno s katero se vozi že "celo življenje".

Včeraj sem jo gledal, da bi jo vzel v račun,... pa res ni velik ostalo uporabnega.

Slika: 9:

Odpeljan iz suhe garaže na primorskem, postavljen na zemljo...okoli njega grmovje...stoji že okoli tri mesece. Za njim razpadli Ami 6 karavan, odpeljan iz suhe garaže,stal 10 let v vlažni leseni garaži...razpadel,dokler se ni garaža sesula nanj...stoji na zemlji.
Okoli njega dva poršeja, dva bemveja pa en gs bi naj bil tudi tu v grmovju...

...Je.. ga!
Tega umetnika :argue1: nihče ne razume, zakaj vlači avte sem pa jih pušča gnit.

Slika: 10:

...med Rašico in Krko

C 15

garac

Ja sem jih tudi sam opazil že večkrat, me pa čudi, podobno, kot tebe, da se to dogaja v "srcu" slovenske spačkarije

Škoda, ker sta diani počasi adijo. A pa se pri tej hiši sploh kaj premakne?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Na dopustu sem te dni zagledal tegale Mojota nekje med Kobaridom in Kanalom.
Ga je prav škoda.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

amipick

Zakaj škoda,saj ni zapuščen,se še dela,ni končan.Malo po svoje,je pa kar zanimiv.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gigo

Citat od: amipick;50785Zakaj škoda,saj ni zapuščen,se še dela,ni končan.Malo po svoje,je pa kar zanimiv.

Ker sem mislil, da se je nekdo lotil ga obnavljat in ga na pol poti pustil pred gostilno. Armaturna je skoraj vsa razdelana, kabli in konektorji visijo vsak na svojo stran,...   kaj pa naj si še mislim?! Me veseli če se motim. Sej veš, da so meni cx-i strašno pri srcu.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Zeko124

Citat od: janez;50875Dyana... čez zimo postavljena zraven potoka, sicer že prej ni bila biser, zdaj je samo še za zjokat. Gre v kratkem v razrez za rezervne dele .Lastnica ima še eno s katero se vozi že "celo življenje".

Včeraj sem jo gledal, da bi jo vzel v račun,... pa res ni velik ostalo uporabnega.

ojej.... iz tu pa res ni več kaj pobrat, razen iz notranjosti morda.... Joj, potok, to je največji "šit" za pločevino, ker je še dodatna vlaga poleg.... Tudi naš 2. Ami8 je podobno zdelan, treba je zamenjati školjko...... Uboga Dianca... :(:Red-Irate:

PS, Keža, zakaj je celo življenje v narekovajih? :P? Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: gigo;50788Ker sem mislil, da se je nekdo lotil ga obnavljat in ga na pol poti pustil pred gostilno. Armaturna je skoraj vsa razdelana, kabli in konektorji visijo vsak na svojo stran,...   kaj pa naj si še mislim?! Me veseli če se motim. Sej veš, da so meni cx-i strašno pri srcu.

Samo to je pa res, prav žalostno mi je gledati uboge Citroene, ko probadajo ob cestah ipd.... :)! Samo folk enostavno nima več denarja da bi rihtal avto... zapelje v en jarek in kupi drugega, ker je to cenejš :(. Na cx-e pa se žal ne spoznam nevemkoliko :)... Lp, zeko124
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

jerson1978

janez veš to so krive ustanove vRS ki so zadolžene za naravo to bi mogli počistit na odpad zvozit lastniku pa velik ček poslat  ker če boš ga vprašal da ti proda katero vozilo bo cena prevelika ti boš mu povedal kok daš zanjga on bo užaljen pa ti bo rekel pol pa naj raje tu gnije:Hammer3::Hammer3::Hammer3::bombs:

Gox

Slike: 1,2:

V vasi blizu Škocjana sem tudi opazil dva citroena ... en je AX, ta drugi pa Jumper :take_picture:

Slika: 3:

Že od decembra ali še prej, stoji za tole ograjo ... TZD Turbo ... pa še kar dobro ohranjen je videt :take_picture:

amipick

gox-tisti BX ni zapuščen,je od enega kolega,išče se pa glava motorja,je počena in se jo težko dobi.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gregor

Citat od: amipick;56641gox-tisti BX ni zapuščen,je od enega kolega,išče se pa glava motorja,je počena in se jo težko dobi.

Na italjanskem ebayu kopija 380 eur. Kolikor vem, je glava pri 1.8 in 1.9 enaka.
Imam pa še eno xantio z 1.9td mašino doma za kose, bi se dalo za glavo kaj zmenit.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

garac

ker je mirchi prvi, ki je poslal zs o lokaciji pa to, sem mu napisal podatke, kje avto je, da se ne bo zdaj takoj en kup modelov pojavilo, ki bodo šnofali tam okrog.
Verjamem, če bo mirchi nabavil ta stroj, da vam bo kak kos tudi prodal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Takle je,če bo avto zelo dober bo ostal na cesti,čeprav rabim dele,je dobrega Xm-a skoda trgat.Èe bo pa bolj slab bo pa razprodaja.Ga bom razstavil,pa ugodno prodal,nočem da se kosi potikajo okrog.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

no sem interesent, tak da javi ko bo aktualno, rabim pa karoserijske dele vglavnem.
lp

Gox

He he, no sej sem samo tako reku :-)

Mi je pa čudno, da avto že toliko časa stoji ... to je vsaj 9-10 mesecev že tam ... pa da v tem vsem času ni zrihtal glave ... škoda avta, da stoji in se ne pelje.

A ima lastnik tudi rdečo Viso? Pa CX-a?

Lp
Goran