S spačkom na dopust 2010

Začel/a Lenko, Avgust 25, 2010, 08:15:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lenko

Kufr je res praktična zadeva. Se pa strinjam z Janezom da je njegova kovinska izvedba boljša od plastične. Pri plastiki obstajajo na zgornjem robu luknjice čez katere ob močnejšem nalivu lahko malo priteče. Janezova izvedba ima to bolje narejeno pa tudi kanalčki za odvod vode so lepo speljani. Jaz sem kupil plastičnega ker takrat nisem našel druge izvedbe. Sedaj bi ga zamenjal, pa mi je škoda nalepk, ki sem jih že zbral. Ko bo poln nalepk ga bom shranil in kupil novega kovinskega. Tako se bom na pretekla srečanja spomijal z polepljenemi kufri.

LP

Gox

Lepe slike in lep dopust :BigThumbs:

Kateri bencin si tankal na poti? Je bilo čutit kaj razlike?

Lp
Goran

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Lenko

Večinoma sem tankal 98, enkrat sem tankal tudi 95. Občutek je boljši z 98. Mislim da avto lepše deluje in vleče. Sicer ga pa nisem preveč priganjal (no kolone pa tudi nisem povzročal, razen en daljši klanec, kjer pa sem se lepo umaknil ko sem imel priložnost)

LP

Zeko124

lenko, super slike in potopis, nedvomno krasen dopust! :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

SchPN

Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

SchPN

Pa še eno sem najdu... ta je pa s Èeške... una zgorej Sardinija...
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

dvorjan

@SchPN:
Tole gre kvecjemu v celega spacka, ne pa prtljaznik. A raznega orodja in rezervnih delov pa ne vozis s seboj?!
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

amipick

Orodje in rezervni deli so itak obvezna oprema v spaku.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

SchPN

Citat od: dvorjan;80310@SchPN:
Tole gre kvecjemu v celega spacka, ne pa prtljaznik. A raznega orodja in rezervnih delov pa ne vozis s seboj?!

Orodje je spodej tm k bi mogla bit rezerva... in ne, tole gre lepo v spačka zadi tm k je prtlažnik razen: bomba zad za zic, šotorka pa marele pod šoferskega, deke pa pouštri na zadnji. Pa igrače :) Ker na zadnjem sedežu je še en otroški kateremu se zdej pridružuje še en. Je pa res da glede na število zlaganj ven in not sem profesor. Vse ima svoje mesto. Ni placa ni za miš :)

p.s.: no res pa je da una hladilna skrinja na drugi sliki ni naša... ostalo pa. In res se da to not zbasat. Dobr a? Uni z drugimi avti sam gledajo.

Je pršu u grčiji en švaba zraven k je bil z fordom mondeo karavanom pa je reku da more prou videt od kje vlečem vso robo. pol mi pa na konc reče: Really big car! :))))

Lenko

Torej družba, da malo osvežim tole temo. Glede na to, da je bilo govora o Jadranu je zgodba je dobila drugi del. Letos smo se po parih letih na morje podali s spačkom. Otroci so malo odrasli, tako da se je dalo preživet tudi brez klime.
Pot nas je najprej vodila so Splita, po nekaj dneh pa naprej do Makarske riviere, natančneje do kraja Brela. Nazaj pa v enem kosu.
Poraba od 6,2 do 6,7L/100km, prevoženih skupaj 1150km, poraba olja 2 deci in ena mini okvarica. Na kablu alternatorja se mi je odtrgala žica iz kabel čevlja. Rešeno v 5 minutah.
Torej še ena uspešna pot.
Pa še malo fotk. Prva je iz Splita. Parkiran na ulici. Ostale pa iz Brel.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

To pa je dopust. Fino. Ja v Splitu je vsega za videti.

Lenko

Korona je malo popustila, tako da Jadran vabi. Letos je prvomajsko srečanje malo bolj južno. V sredo odrinemo proti Biogradu na Moru.
Danes še en mimi poseg, da nebi bilo kakega presenečenja na poti. Menjan levi ležaj, ki je postal presenetljivo hitro glasen. Zdržal je samo 19.000km.
Kljub vsemu menjava in kontrola ostalih osnovnih zadev ni vzelo več kot 2 urici.

Čojko

Tako ja, da nekdo še kaj napiše kaj dogaja - mehansko in užitkarsko :BigThumbs: