Kdo ima modutop

Začel/a lerin, Avgust 17, 2010, 02:13:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lerin

mi naj razkrije, kako dejansko funkcionira štrešno okno. So mi v salonu pojasnili, da v primeru, če naročim modutop, dobim strešna okna, a jih ni mogoče zakriti, če je sonce premočno. Sicer so okna, kot je mogoče videti na slikah, zatemnjena, a vseeno, imam občutek, da bi zmala biti zadeva silno neprijetna, če sonce sveti premočno. Te opcije v živo nisem videl, ker v salonu nimajo berlinga s to opcijo. Zato sprašujem vse tiste, ki imajo modutop, kako se stvar obnese v živo?

Sicer pa, zakaj ponujajo stršna okna, če jih ne moreš zakriti?!!

hadei

Ne poznam modutop, vendar mislim, da bi dodatna zatemnitev tega stekla preprečla moteče močno sonce. Tako da...
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Jaz pa preprosto ne verjamem, da pod steklom ne bi bilo plasticnega drsnika, ki bi povsem zatemnil notranjost. To pa ja imajo prav vsi avtomobili s soncno streho. Ne bi bilo prvic, da prodajalec ne ve, kaj govori ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

lerin

možno, a sem prodajalca o tem večkrat vprašal, ali je 100% prepričan, pa mi je razlagal, da so imeli pred časom neko akcijo z modutopom in je menda nek ata to kupil, potem pa prišel jamrat, da ga sonce moti in kaj zdej storiti, ker ni zavesic. Zato pa tu sprašujem, ali ima kdo konkretno izkušnjo s tem.

michoBX

kakšnih extra zavesic res ni videti!
Hja, dougcajt mi je ja...

Renark

Zadeva zgleda nobel, tudi nam je bila všeč, vendar zna poleti pripekati skozenj, sploh če avto pustiš na soncu nekaj ur. mi smo dali okorog in okrog zatemniti vse šipe na maximum da se čim manj greje , in se ful pozna pri udobju vožnje, pa tudi klima ima manj dela:emot112:
Tako da še eno steklo več lahko pomaga greti notranjost, ampak zgleda pa svetovno

pasteta

prej sem imel Fiata Mareo in se je bolj segrel poleti na soncu, kot Berlingo z Modutopom ki ga imam sedaj... Mogoče je kdaj moteče edino za otroka zadaj, ko je sonce malo nižje

Citroenovc

Citat od: dvorjan;79596Jaz pa preprosto ne verjamem, da pod steklom ne bi bilo plasticnega drsnika, ki bi povsem zatemnil notranjost. To pa ja imajo prav vsi avtomobili s soncno streho. Ne bi bilo prvic, da prodajalec ne ve, kaj govori ...

Ne vem kako je s tem Modutopom - ampak pri prejšnjem dejansko NI bilo senčnikov ...
OK

LP
Primož

pasteta

lerin

DA, ni jih! Zagotovo in definitivno jih ni!

nm.freeride

Modotop je lep na pogled. Lepa je tudi konzola po sredini stropa.Ko pogledaš gor vidiš nebo. Zavesic nima.

Na vožnji na dopust se je zadeva pregrela. Klima ni zmogla opraviti svojega dela. Nekaj je dodalo tudi vetrobransko steklo. Med parkiranjem sva streho avta pokrivala. .......

kopit

Pozdravljeni!

Jaz imam ta modutop! Okna res nimajo senčnika. Tudi sam sem bil skeptik glede tega, pač nisem mogel izbirat opreme, ko sem nabavil berlingota iz akcije 90 let (sept. 2009). Samo se ni izkazalo kot problematiično glede sonca poleti. Stekla so debela, močno zatemnjena in se skoraj nič ne segrejejo.

Je pa škoda, kar se mene tiče, da se teh oken ne da odpret, kot klasična strešna okna....