Moj novi C5

Začel/a mato, Avgust 15, 2010, 03:35:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mato

Veš Lovro preden se citroen pokvari, vw do takrat že zgnije.

DejanO

mato vse čestike za tako pedantno delo in prav je tak, lepo si ga porihtaj.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

mato

DejanO hvala. Veš,da se bom potrudu za citroena pa ne samo za svojega tud za druge.

mato

Danes šel po pregradno mrežo in jo zmontiral. Zraven dobil še strešne nosilce za karavana. Manka mi samo še rolo če ga ma kdo mi naj sporoči.

mato

Včeraj pobarval strešne loke.

mato

Med tednom sem se mu malo posvetil kolkar je čas dopuščal. Sem ga malo poliral.

1 pred poliranjem
2 poliranje abrazivno grobo
3 popravki na laku

mato

Danes se je pa že malo pokazal v bolši luči. Slike finisha še sledijo.

MSrougeZX

Lepo napreduje...barva je nekaj posebnega...a zajebana za negovat pa tudi...sem imel v taki barvi xsaro bk.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

mato

Včeraj je pa že zapeljal na cesto. Zgleda pa kar dobro, notri sem ga pa globinsko očistil. Iztopajo še samo naslonjala za roke,da se vidi razlika.

dvorjan

A volan bos dal kaj preoblect? Sicer je to edina stvar, ki kazi lepo ohranjeno notranjost ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mato

Sem že premišljeval. Staro oblogo dol pa novo gor bi blo najbolše. Zdej se bom verjetno mal vozu, da se te napake ki jih kaže avto pobrišejo,potem pa dalje.

harvey

Pred leti se je Xandrej na forumu CTS nekaj hvalil na temo tapeciranja in preoblačenja volanov v usnje, da ima neke popuste. Morda ima še kje kakšen kontakt.

Mato super upedenao :-)
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

mato

Hvala! Jest vozim kar v Pod Lipo pri Vrhniki, sem zelo zadovoljen.

saxovts

ja v podlipi je res odličen tapetnik tudi jaz imam z njemu dobre izkušnje :emot112:

Gox

C5-ka na izletu :take_picture: