P: Xantia V6 Activa

Začel/a gregor, Avgust 12, 2010, 12:44:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Citat od: dani77si;99434men sicer tiste lužice na predpražnikih zgledajo zelo sumljive..

ti Šerlok - a ko ti opereš avto, se nikoli ne vsedeš v njega pa še malo zbrišeš pa to ... in ker imaš mokre podplate - pač narediš "lužico" na predpražniku.
ker če bolje pogledaš - vidiš, da je avto na sveže opran - na tlakovcih je še voda ...
OK

LP
Primož

gregor

Veloce, evo slike
Malo dolgo je trajalo. Notranjost je takšna kot v vsaki exclusive (les, leder volan s komandami, original radio z veklserjem) + športni sedeži (Activa)

Porabe olja nisem opazil.
Podvozje... zadnji most je ok. Spredaj je en notranji končnik za zamenjat (čeprav tega lani na tehničnem ni ugotovil), zraven so novi vsi štirje končniki ter zglobi za roke.
Pa bunke so za preverit. Nosilce amortizerjev spredaj je že tct menjal.

Ugotovil sem, da je čez zimo spustila cev za klimo. To bom še jaz uredil, ker brat dela s hladilno tehniko.

Dobil sem en komplet gum, ki jih bom dal na svojo karavanko (nimajo pravega hitrostnega razreda za V6), tako da bo Activa obuta v letne, ki jih imam trenutno na karavanki (zadnja slika)

lp, g.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

dani77si

Citat od: Citroenovc;99459ti Šerlok - a ko ti opereš avto, se nikoli ne vsedeš v njega pa še malo zbrišeš pa to ... in ker imaš mokre podplate - pač narediš "lužico" na predpražniku.
ker če bolje pogledaš - vidiš, da je avto na sveže opran - na tlakovcih je še voda ...

šerlok se vsede v avto z mokrimi podplati, ampak lužico naredi na sred predpražnika ne pa pod stopalkam ;)

dexterboy

fantje, a se vam ne zdi, da se malo preveč pregovarjate okoli unikatnega bisera na teh SLO prostorih?
takšnih draguljev je škoda. tale avto bi moral pristati v rokah nekoga, ki ga bo čuval in skrbelj za njega.
to pač kupiš zato, da ga imaš, ne pa zato, da bi ga potlej preprodajal...
samo upam, da ne bo na koncu bo pristal nekje na nekem zaprašenem dvorišču na južnem balkanu...

aja, btw, da ne smetim drugje; ali se prou spomnim, da sem nekje bral, da bo eden od naših forumašev letos poleti prodaja neko karavanko modela xantia?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

garac

Lovrov očim je bilo rečeno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dexterboy

OK, hvala za obvestilo. Èe bo, upam, da prej objavi tu na forumu...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

cikocx

Citat od: gregor;97333Še vedno jo imam.
Ampak žal ni primernega prostora pod streho, niti časa za njo.

Cena ca. 900 eur oz po dogovoru.

Načeloma možna menjava za smrekove deske, kakšno kamp prikolico ali morda kakšnega starejšega citroena(starejši od 25 let, recimo GS) v solidnem stanju.

Jaz bi zamenjal za cxa, ker nimam časa da bi ga dokončal, motor in streha letnik 1978 in papirji, školka in ostalo 1989, je pa karavan in je z papirji.Sedaj je še v njem motor 2.2 re, mislil sem pa dati v njega tega 2.0 l.1978, ker ima samo 150000 km in je original od citroena, pa še naš fotr ga je vozu. Imam tudi vse kose za dele, jih dam zraven (novi notranji blatniki, luči, nov rezervoar,...), ni pa nikjer več rjava, sm pošvasal na parih koncih, ima čisto novo zadnjo havbo, ker so rade rjavele. Sm jo iskal par let, začel rihtat, taglavno sem vse naredil, pol pa nisem mel več časa zanjo, sedaj mi pa že par let stoji in nimam več placa zanjo in časa na žalost, mi jo je pa žal, samo Activo si že dolgo želim, pa plac bi imel v delavnici (garaži).
Cx za zmeraj:BigThumbs:

isarajli

tisto karavanko še kr jaz čakam ,ki je bila obljubljena.....
Me pa čudi ,da nihče ni komentiral,tega ,da se boljšo activo pri nam ne dobi od te ?!
ko sem jaz prodajal karavanko,je bilo veliko govora okoli tega.....in vedno bom trdil, da boljše karavanke od tiste,ne boste videli !!!
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

vsx

@isarajli
počakaj še malo, še ni poletje.

Glede Active pa, dve res dobri sta bili pri nas, Jožetova in Maretova.
Obe je vzel Gregor.
Ta, ki se sedaj prodaja je Jožetova Ex.
Vsi, ki poznamo prejšnjega lastnika, pač vemo nekaj več kot ti.

Kaj je bil razlog za debato, ko si ti prodajal, pa je itak vsem jasno, razen tebi seveda.

LP

cikocx

Citat od: dvorjan;99429Tale je ravnokar priromala na avto.net. Ce vse drzi, zna biti dober nakup.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4785944&show=1

No pa je šla, škoda jo je, upam da jo je kdo kupu ki jo ceni

gregor

Citat od: cikocx;99573Jaz bi zamenjal za cxa, ker nimam časa da bi ga dokončal, motor in streha letnik 1978 in papirji, školka in ostalo 1989, je pa karavan in je z papirji.Sedaj je še v njem motor 2.2 re, mislil sem pa dati v njega tega 2.0 l.1978, ker ima samo 150000 km in je original od citroena, pa še naš fotr ga je vozu. Imam tudi vse kose za dele, jih dam zraven (novi notranji blatniki, luči, nov rezervoar,...), ni pa nikjer več rjava, sm pošvasal na parih koncih, ima čisto novo zadnjo havbo, ker so rade rjavele. Sm jo iskal par let, začel rihtat, taglavno sem vse naredil, pol pa nisem mel več časa zanjo, sedaj mi pa že par let stoji in nimam več placa zanjo in časa na žalost, mi jo je pa žal, samo Activo si že dolgo želim, pa plac bi imel v delavnici (garaži).

Bi, samo mi pamet pravi drugače. :-)
Projekt niva gre proti koncu, potem je spet hiša na vrsti za nekaj let, za naprej pa že dva avta čakata.

Activo pa vseen lahk prideš pogledat. :-)

Na avtonet je zaekrat še ne bom dajal, ker raje vidim, da gre h kakemu ljubitelju.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

cikocx

Ni jo treba dat na net pocaki, jo pridem pogledat, ker skoz mislim nanjo, pa še fotr bo šu z mano, da vid kaj se prav avto, v soboto bi prišel al pa še raje v nedeljo.Pa cifra je prava dva tri devet?

Veloce

Citat od: cikocx;99746No pa je šla, škoda jo je, upam da jo je kdo kupu ki jo ceni

Kakšen avto pa je bil v oglasu?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

cikocx

FULL huda, lepa s kluko rdeca 2.0 lepa res, sam dva dni je bla na avtonetu activa iz Kočrvja
res vredna tega dnara sam jst se tžko odločim, kar tako, kar je dobro zmeri zaserjem, mi pa ni šla z glave, še zdej mi je žal.Bla je pa sam 1150€, res hudo dobra

isarajli

Citat od: cikocx;99805FULL huda, lepa s kluko rdeca 2.0 lepa res, sam dva dni je bla na avtonetu activa iz Kočrvja
res vredna tega dnara sam jst se tžko odločim, kar tako, kar je dobro zmeri zaserjem, mi pa ni šla z glave, še zdej mi je žal.Bla je pa sam 1150€, res hudo dobra

a si jo poznal ?
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858