Dvorjanov 2CV6

Začel/a dvorjan, Julij 21, 2010, 10:52:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: gule;200568Ds3 si prodal? Kaj pa ga je nadomestilo? Vsekakor te vabim, da nas obiščeš v Travniku...konzultiraj Mikea in Tikia, da boš vedel na čem si...

Jep, DS3 sem prodal. Nic ga ni nadomestilo, saj imam se vedno dva avta, treh pa res nisem rabil. Ceprav se spomnim casov, ko sem imel stiri registrirane avte pa se enega v garazi in razmisljal se o kakem. =) So pa ti casi mimo ... druge prioritete. Sem pa toliko bolj vesel, ko se sedaj zapeljem s spackom, pa ceprav samo 10 km.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

Končno je deca srečala pamet. S tisto sivo-rdečo raketo bi se lahko še ubil.

tomaz555

In kako se ta bolezen ozdravi?

JureA

Citat od: dvorjan;200570Jep, DS3 sem prodal. Nic ga ni nadomestilo, saj imam se vedno dva avta, treh pa res nisem rabil. Ceprav se spomnim casov, ko sem imel stiri registrirane avte pa se enega v garazi in razmisljal se o kakem. =) So pa ti casi mimo ... druge prioritete. Sem pa toliko bolj vesel, ko se sedaj zapeljem s spackom, pa ceprav samo 10 km.

Èestitam k uspešni ozdravitvi!
Morda kak nasvet za nas ostale, ki še vedno mislimo, da moramo imeti preveč avtov?

dvorjan

Citat od: tomaz555;200616In kako se ta bolezen ozdravi?

V mojem primeru precej preprosto. Kupis nepremicnino, ki stane vec kot vsi avtomobili skupaj in jo pridno odplacujes.

Saj se razmisljam o tem ali onem avtomobilu, a je to bolj teoreticne kot prakticne narave. =)

Čojko

Problem zopet nastane ko odplačaš kredo, ali še celo malo prej.:Hammer3:

gule

A tista gospodična na prejšnih slikah je vključena v zgodbo o nepremičnini?

Lovro

Citat od: Èojko;200643Problem zopet nastane ko odplačaš kredo, ali še celo malo prej.:Hammer3:

Točno tako. Jaz sem najprej imel Spačka to je bilo pred krediti za nepremičnino.
Ko so bili krediti, razen enega odplačani, sem kupil Žabo :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dvorjan

Mater ... Leto dni je ze mimo od zadnjega posta. Neodpustljivo.

Prejsnji teden brez tezav opravil tehnicni (v letu dni prevozil vsega 1000 km).

V soboto pa 330+ km na Laganini Raid in nazaj v prestolnico.

Letos pa novim dogodivscinam naproti - sem si obljubil, da bo kilometrov s spackom bistveno vec kot lani ...

garac

a zaščita je bila kaj obnovljena, pločevina se še drži? Včeraj sem govoril s sosedom, lani se je peljal samo na tehnični in nazaj. Tehnični je šel bp skozi, zavore ne moreš verjet kljub stanju ne štekajo...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Plocevina malo cveti po robovih, to bi bilo treba sanirati, podvozje pa je okej (ta dinitrol premaz). Itak se avto prakticno samo po suhih cestah vozi (pa po kakem makadamu obcasno). =)

Tourer c5

Citat od: dvorjan;78935Ja, saj, brez benza v cevki tudi nima nobene zelje po tem, da bi karkoli obrnil. =) Ce se bo zadeva ponavljala, se bom vsekakor moral res bolj poglobiti v to ...

Jest sm imel tud ta problem, da, ko je stal več, kot en dan ni več vžgal, potem sm pa bencinsko pumpo zamenjal in vžiga, kot za šalo, tud če stoji en mesec.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tourer c5

Citat od: gule;78947Ne se hecat bom probal, pa poročal kakšne so gume Nankang...jaz sem z njimi naredil morje km in so v redu, če kdo ne verjame, pa naj si kupi michelin...

Gule se strinjam s tabo, jest jih imam zdaj že tretjo sezono in se čist dobro obnesejo, tako v suhem, kot v mokrem, nimam pripomb, sploh pa za ta denar ne...
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Jah, gume Nankang imajo zdaj ze sesto leto, se pozna, da niso vec nove. =) Po mokri cesti je treba ze bolj po pameti voziti ...

dvorjan

Včeraj je bilo pa veselo ...

Bodo tisti, ki so fotografirali, pokazali kaj več ...