Vsaj nekaj časa ne bom več Citroenar

Začel/a dani77si, Julij 21, 2010, 03:48:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dani77si

Po vseh možnih variantah, kako priti do enega starodobnika znamke Citroen sem nad vsem skupaj obupal.
Nekako je bilo vodilo, da mora avto imeti delujočo klimo. Zakaj? Ker se pozimi z njim ne vozim, poleti pa je vroče. Še posebno naši najmlajši 17 in nekajmesečni Gai. Ker Xm še nekaj časa ne bo starodobnik, poleg vsega je pa dokaj zapletena zadeva je kmalu odpadel iz ožjega izbora. Ds-ka je čist predraga. Bx nam je bil všeč, pa je spet težko težko težko dobit pravega. Cx-a na žalost ni nobenega pravega na trgu. Èe pa je, je (pre)drag.
Tako sem končno z gospodom ki prodaja avto kakršnega si želim prišel skupaj s ceno. Klima (delujoča), usnje kot novo, avtomatik, Francoz, V6 agregat, lepo ohranjen, 71.000km. Jutri ga grem iskat.
Še vedno bom z veseljem spremljal ta forum saj na njem najdem veliko uporabnih nasvetov.
Kaj naj rečem? Na žalost ni Citroen, bomo pa vseeno maksimalno uživali z njim.
LP Dani.

Xandrej

In to je? v6? Pa francoz pa starodobnik???? Daj napiši malo več... Kaj si nabavil.

dani77si

Jutri ko bojo slikce. Èe jih ne bo @garač prepovedal :))

zlikovski

Ja zdaj je doba za starodobnika zvišana iz 25 na 28 let, XM-i po tem sodeč še nekje 8 let.

Citroenovc

Citat od: zlikovski;77976Ja zdaj je doba za starodobnika zvišana iz 25 na 28 let, XM-i po tem sodeč še nekje 8 let.

A ti to resno?

NE ME JE..T ...

:-(
OK

LP
Primož

garac

Renault 30 ali 25? Peugeot 604?
 Škoda, da nisi okvirnega letnika napisal, da bi lahko malce ugibali...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Po moje 604ka.

Priznam, da bi raje videl, da bi bil R30. Mi je bil vedno bolj všeč od Pugija. Pač 5V pa to.
OK

LP
Primož

GSclub

jaz pa stavim na peugeot 505. break je prava mrcina, trpežen, v afriki jih vozi še na stotine - v glavnem kot taksiji za dolge relacije, 8 sedežev, prtljažnik na strehi ...

Gox

Zanimiv avto si nabavil ... sploh ne vem če sem takega kdaj videl na cesti.

Pa V6-ka, avtomatik ... hud stroj. :BigThumbs:

Lp
Goran

Citroenovc

Hehe. Tomaž. Imaš okus. Tudi jaz bi od Pugijev imel najraje (sicer limo) 505 V6 al pa GTi. Mi je en tak klasičen limo 1. polovice 80ih.

Ampak jaz sem prepričan v 604.

zakaj? ni dolgo nazaj, kar sem na a....net videl oglas za enega ... leder, klima, avtomatik, ipd ... ;-)

//aha, no saj je že Gox našel celo fotko ...
OK

LP
Primož

dani77si

Ta bo ja..
Sva z gospodom po enem letu pre in dogovarjanja prišla skupaj.
Redki so dobri starodobniki za sprejemljivo ceno.
Èe pa hočeš klimo kot jaz si ga pri iskanju nasankal.
No, jutri več pa še kaka slikca bo tudi.

GSclub

Primož, res sem omenil tistega, ki je poleg citroenov meni najbolj všeč. sicer pa ja, oglas pove vse.

rok.si

U, krasen avto, naj ti prinese veliko zadovoljstva, pa na servis ne pozabiti.

Jaz pa bi od pežojev imel 504, v sedemdesetih so pač delali lepše avte kot v 80ih :)

Citroenovc

Ja pismo- 504 je tud lep. Ena taka dilema bi bila med 504 in 505.
Pa 504 coupe. KRASEN! Klasika.

505 mkII mi je tako kot CX series 2 (no, sej je itak en kup drobnih elementov skupnih) - lepa modifikacija že originalno lepega dizajna.

504 je pa itak legendarno lep. Ko malo pomanjšan Jag XJ-6.
OK

LP
Primož