Priklop woofera v citroen C2

Začel/a *r*, Julij 11, 2010, 09:48:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

*r*

Imam problem .. V avtu namreč nikjeer ne morem najti mase. :Hammer3: Mogoče kdo ve, kako rešiti problem - narediti kako drugače...? :funny34d:

Gox

Pozdravljen,

si pogledal kje sta zadnja pasova prišraufana na karoserijo? Tam bi lahko našel maso. (oz. stik s karoserijo)

Lp
Goran

grozny

al pa malo umakni tapicerijo ne...
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

hadei

Ali pa z izvijačem malo barve podrgni tako, da prideš do mase.
[SIGPIC][/SIGPIC]

*r*

Probal sem že skoraj vsee možno.. zbrusil sem poden,pa nič.. vse šraufe...mase še vedno ni.. pa tudi spredaj je nisem nikjer našel - kot da je na avtu sploh ni ...?? ali je možno, da ojačevalec zajebava? ..

Hvala za odgovore :))

Gox

Varovalka na ojačevalcu je OK?

Karoserija bi mogla imeti "maso" pomojem.

Lp
Goran

zlikovski

Karoserija je definitivno masa se pravi (-)

*r*

jas sem na tigri vzel minus iz akumulatorja na ojačevalec plus pa je tam te bil avto tu sem naredil enako ampak mase ni obratno nisem probal še samo dvomim da je v tem finta ker sme z multimetrom vse premero in ko da na avtu ni mase haha:D

garac

ne ga srat no, zabriši v smeti! Zakaj pa bi sploh rabil maso za woofer? Saj dobiš tako +, kot - iz ojačevalca
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Na karoseriji mora biti vedno masa, če ni gor kakšne izolacijske plastike ali česa podobnega. Mogoče imaš slab akumulatorski minus. Èe imaš ojačevalec, gre ojačevalec na maso in direkten plus akumulatorja, subwoofer vežeš samo na ojačevalec...

*r*

sem to že delal najmanj na 5tih različnih avtih tako da nisem novinec tega na puncine avti proklet citrooen pa je nikjer ni še spredi pri motorju sem vse premeru samo na akumulatorju je tok če + in - meriš
drugač pa če enega pa na neki na motornem prosotoru meriš pa ni nikjer nwm no jas niam več idej bom enega vprašal ko to vgrajuje ko se poznama pa mi bo on povedal dalje al pa naredo:D

Xandrej

Kaj ti rabiš maso za ojačevalec ali kaj sploh hočeš...

michoBX

Mogoče ima pa aktivni Sub? Masa je sigurno na plehu, drugače pol avta ne bi delalo. Sploh pa se med + na akku in maso ne meri toka(Amperi) ampak napetosti(Volti), da nis že merilnika prekuru - preglej varovalke v njem..
Hja, dougcajt mi je ja...

andraž

Tukaj ni nobene logike. Minus akumulatorja je priklopljen na karoserijo. Èe ga tam ni, potem ti 80% elektrike na avtu nebi delovalo, kot je napisal michoBX. A vsa ostala elektrika na avtu pa normalno deluje?

*r*

imam normalen ojačevalec + woofer  in ni onega GND če lažje razumete  torej je to zemla al masa in tega na avtu ni nikjer sem z multimetrom čisto vse premero kaj se da pa ni saj bomo že porihtali ne se  bat :d andrej ti še maš onega rdečega citroenčka?