Naslednjič bom kupil ...

Začel/a garac, April 09, 2007, 09:32:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Naslednjiè bom...

onovno kupil Citroen
19 (79.2%)
1 (4.2%)
3 (12.5%)
rugo
1 (4.2%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 1

garac

Nekateri smo s citroeni zadovoljni, drugi ne. Zanima me kdaj približno boste zamenjali avto in ali boste ostali pri citroenu, ali boste zamenjali za kaj
kvalitetnejšega.
Verjamem, da nas je veliko zadovoljnih z vozili, a manj z uslugami na servisih. Citroen prav na račun nekvalitetne servisne mre?e zgubi marsikaterega kupca. Trenutno z ogromnimi popousti prodajajo dobro, a to je igra na kratek rok.

KAj o tem menite uporabniki vozil citroen?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Markolin

Kaj ?em boljšega kot to kar imam.

_janez_

Samo bo treba kupit tudi pi?tolo in hodit z njo na servis.

Gox

Naslednji bo spet Citroen ...  Sam upam da bo kak razred večji od sedanjega :-)

LP

Goran

michoBX

Bo vsekakor Citroen - in po vsej verjetnosti rabljen. Sedaj posku?am zrihtati BXa, da mi bo slučil ?e par let! Servis pa meni tudi ni problem (saj veste koga mam v mislih). LP
Hja, dougcajt mi je ja...

hadei

Koliko me ta sluči....kaj si lahko ?e šelim kot CITROEN-a. In definitivno bo rabljen C4 PICASSO.
[SIGPIC][/SIGPIC]

visar

naslednji c5 III in DS... servis pa je OK in sem zelo zadovloljen (nahaja se pri mojem kraju)
______/\\______
______/\\______

gigo

Naslednji avto bo pomoje še en XM dizelaš 2.5 al pa kak C5 karavan. Beštja pa ostane pri hiši za vedno!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Lovro

Naslednja makina bo C5 break (?e bo $$$ pa C6).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

neyc

deyo

mislim (vem) da bo naslednji C5.

lemon

deyo

Citat od: deyo;4451mislim (vem) da bo naslednji C5.

10.04.2007 sem napisal zgornji prispevek (citroena sem takrat imel 3 mesece).

Sedaj po letu dni z Xantio sem pa 100% prepričan da naslednji bo pa tudi citroen in tudi na hidravliki. :BigThumbs:

Xandrej

Zaenkrat ne razmišljam o menjavi se pa to pri meni hitro lahko zgodi sploh ?e najdem alternativo katera lahko nadomesti (to pa bo sedaj bolj te?ko), čakam mogoče na kakega C5 II 3.0 V6 automatic ali pa ko mi bo C6 dostopen... Tudi Chrylerja sem gledal 300c pa je problem pri servisih in teh stvareh kar marsikateri avto pade... Citroen naj bo. Tudi ljudje katere poznam zaradi teh dveh stre?ic odtehtajo tehnico lepo v prid citroena.

andraž

?e se bo pokazala potreba, potem bom kupil (seveda rabljenega) C5 break ali C4 grand Picasso. Novega nikoli ne bom kupil, ker je cca.4 leta star ob seveda normalni uporabi na nivoju novega, sedveda pa mnoooogo cenejši.