Novi C4 (uradne fotografije)

Začel/a Xandrej, Maj 31, 2010, 04:22:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

ivankov

Po videnem na slikah moj novi avto definitivno ne bo C4 razen če me v živo prepriča...

franci

Malo je hyundaievski, pa ne bo hudega... Se mi zdi bolj pomembno, da dobro dela (bo dobro delal!
)... S prvimi serijami je ponavadi bolj hudič, pa me prav zanima, kako bo tokrat... Želel bi si, da se enkrat za spremembo inženirjem ne-bi tako mudilo pri lansiranju novih modelov... Bo pa čas pokazal, ali...

kristjanr

Prva C4ka me je takoj prepričala.
Oblika tanove mi pa ne diši preveč.

Mike666

nikakva. Spredaj mi luči delijejo kot pri kaki chevrole epici zadaj me močno spominja na novega megana od  strani pa bi reko ali kia ali hjundai.
Brc v meglo.

grozny

maska mi deluje bolj oplovsko-vw, zadaj pa napihnjen C3.

od spredaj hoče zgledat športno, zadek je pa ko traktor počasen.
čudna mešanica oblik....

nikakvih!
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Tiki

Mene pa zadek še najbolj spominja na novo astro.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

Citat od: Mike666;78485nikakva. Spredaj mi luči delijejo kot pri kaki chevrole epici zadaj me močno spominja na novega megana od  strani pa bi reko ali kia ali hjundai.
Brc v meglo.

Mike, točn tak. Zadaj je skoraj identičen novemu R Meganu, ki ga vozi teta... :argue1:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Spet same "mrtve" barve, še rdeče ni nobene žive
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Žalost, upam da bo vsaj kakšna serija bol kričečih, drugač bojo to res sam audi hjundaj megan kopije...
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Meni od vseh še najboljše zgleda "Rouge babylone"

Mogoče pa so žive barve prišparane za DS4 ... pa nas tam presenetijo z živorumeno in črno streho :)

hadei

Na enih fotografijah mi je bolj tak-tak.....na nekaterih pa spet zanimiv. S tega zornega kota mi je kar všeč. Ga bo potrebno v živo videt.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Hehhe, @HDi kje si pa to ugibanje dobil ;) saj zdaj so že slike z danskih ulic..
Hja, dougcajt mi je ja...