AX in avtocesta

Začel/a Burzum, April 10, 2010, 10:24:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Burzum

osebno nisem nikoli probal ax-a furat 120-130 po avtocesti, ker ima mašino 1.0

mene zanima, če greste normalno prez problema z ax-om po AC

dvorjan

Seveda gre normalno, tudi precej prek 130 km/h. Vendar je bolje biti nalozen za visoke hitrosti, saj sicer avto kar plava po cesti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

AX gre kot raketa. Jaz sem imel 1.1 motor pa je šel po števcu 180, ampak je pa res občutek kot bi se peljal v trugi.

Trlca

Po avtocesti grem ponavadi nekje 110-120, prehitevam bolj poredko, je pač mašina samo 1.0. Gre pa po klancu dol kot sneta skira, brez problema 140 :)

Ga pa nebi vozila vsak dan po avtocesti, mam raje večji avto, nekako večji občutek varnosti, četudi le namišljen :)

ax_rider

Tolk sem šel jaz največ z 1.1i (po ravnem pa z zimskimi gumami, ki do do 160kmh):

http://www.shrani.si/f/m/g8/4BHEKzg2/slika017.jpg

Bo treba še z letnimi sprobat :funny34d:

Vožnja ni problematična, treba je samo pazit na bočni veter, ter DRŽAT VARNOSTNO RAZDALJO, KER ZAVORE PRI AX-U NIKAKOR NISO ZA TAKE HITROSTI!!!

Skratka, po pameti.

Burzum

fajn! sm se ustrašil, da bi mogu kakšen drug avto kupit

Gabrijela

Mojemu fantu pa gre ax krepko preko 180. vem da je 1.4 motor noti  ampak očitno ni navaden ;)
Aja pa lep pozdrav na forum.

Lenko

AX gre brez problema sam je treba bit zelo pazljiv pri velikih hitrostih.
LP

CitroDS

Citat od: Gabrijela;71674Mojemu fantu pa gre ax krepko preko 180. vem da je 1.4 motor noti  ampak očitno ni navaden ;)
Aja pa lep pozdrav na forum.

ta tvoj fant je pa res fant od fare:emot112:
diana mu pa ne gre tolko, je lepa ni pa hitra ko ax :)
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Mike666

Citat od: CitroDS;71714ta tvoj fant je pa res fant od fare:emot112:
diana mu pa ne gre tolko, je lepa ni pa hitra ko ax :)

Heheh kak si vedo da se gre o mojem ax-u?:BigThumbs:

Zeko124

Haha mike, si jo že okužil ;). Kdo pa še fura ax-a z "nenavadno" mašino? Hehehe citrods si pa od sile, nikol nebi na mika pomislu ;-)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Burzum

sam še vinjeto in gremo po AC:funny34d:

Killy

Hm, s prejšnjim AX som 1.1 sem napravil kar lepe ture po AC, nikoli nobenih problemov in vedno nekje na maksimumu, ker je pac dosti bolj udobno imeti stopalo do konca na gasu kot nekje na pol. :) Spomnim se le, da je pricela goreti lucka za pregrevanje, ce sem slucajno pozabil presaltati na cestninski iz 4. v 5. prestavo... :) Seveda po dolocenem casu...