Zadnji diski po 6000 km

Začel/a firbec, April 10, 2010, 06:39:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

GSclub

po moje ta obraba ni normalna. prejšnji teden sem zamenjal gume na XM z letnimi in pogledal še bremze: po 260kkm in 11 letih so zadnji diski praktično brez roba. na tehničnem vedno primejo OK. avto je ves čas zunaj, veliko se vozim po snegu, soli, po mestu. vsak dan v službo se v 8 kilometrih spustim za dobrih 400m višine - je še kar treba zavirat, ker je klanec do 11%. kljub temu so diski praktično neobrabljeni.

psihopat100posto

jaz sem zadnje diske menjal letos, so bli še ziher prvi gor, kilometrov ca.230K (po števcu, realno jih je verjetno več).
lp

Mike666

Firbec mislim da boš mogo bremzmajstra menjat. Tej izjavi bi se še moja 4 letna hčerkica smejala!

Èudno da še ni reko da to je tak pri citroenih.:argue1:

Zeko124

Citat od: Mike666;71947Firbec mislim da boš mogo bremzmajstra menjat. Tej izjavi bi se še moja 4 letna hčerkica smejala!

Èudno da še ni reko da to je tak pri citroenih.:argue1:

?????????
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

deuche

A bo kdo prijavil tudi doktorat iz teh diskov???

@Xandrej, zakaj si ti sploh menjal tvoje diske iz tvojega sporočila ne razumem? A si nove z novimi menjal?

@firbec, koliko so ti zdržali prejšnji?
-Kako si ti izvedel meritev s tistim merilom?
-Koliko ti že v osnovi to tvoje merilo laže, ker po teh klobasanjih mislim, da je lahko kako poceni jajce ali pa že iztrošen detkov sicer kvaliteten, ki je pristal v tvojih rokah. Samo predvidevam.

V glavnem vse je Ok, pa, če bodo držali samo 30000km je to pri teh tvojih 10km na dan še naslednjih dobrih osem let. Do takrat, boš pa že našparal tistih 40€ za nove.

firbec

Doktorat iz diskov, ga skoraj pišem :)  :Hammer3:

@Mike666: očitno bo res treba bremzmajstra menjat, samo kje v Novem mestu najti alternativo? Ali pa sam začeti šraufat??

@deuche:  - Prejšni so zdržali 200k km, po števcu (upam da imam realne kilometre).
- Na sliki je zadnji del "šublerja", sicer ruski model, ampak destinko pokaže :) Slika je samo za občutek koliko so pobrani.
- Diski so bli novi, samo očitno rahlo hecne kvalitete :)

Kaj čmo, avto je strošek, šaparm za nove diske:emot112:

LP,
firbec

Lamy

Citat od: deuche;71950@Xandrej, zakaj si ti sploh menjal tvoje diske iz tvojega sporočila ne razumem? A si nove z novimi menjal?

Xandrej je mislil njegovega bivšega, ki ga imam sedaj jaz.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: firbec;71967Kaj čmo, avto je strošek, šaparm za nove diske:emot112:

firbec

Strošek novih zadnjih diskov ni tako velik, razen, če ne kupuješ originale na servisu.

Na servisu cca. 150 Eur pa še 20% popusta dobiš :Hammer3:

Jaz sem jih nabavil v GMT, cena za komplet 50 Eur, pa še 10% popusta sem dobil pa sem prvič kako robo tam kupoval.
[SIGPIC][/SIGPIC]