Èudni zvoki!

Začel/a masun01, April 09, 2010, 08:55:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

masun01

ko se voziš v drugi prestavi in pospešuješ se med 2700 -2900 obrati zasliši eno renčanje in potem spet v tretji prestavi okoli 3000 obratov v četrti in peti pa vse manj ,kdo mogoče kaj ve kakšni podobni simptomi ali pa kakšen zaščitni pleh mogoče zavibrira kakšne ideje

boštjan

Jaz am C4GP 1.6 HDi pa sem imel iste simptome - na enem servisu v MB so rekli, da je to normalno, na drugem (Plus) pa so iz prve rekli da to en pleh vibrira - so ga zamenjali, je bil mmir, zdaj pa se mi zdi, da občasno zopet sliši ta glas, ampak ne polagam več neke pozornosti na to... Èe bo kdo ugotovil kaj drugega, mi je vsaka info dobrodošla...

Daj kar plaèam!

Tudi jaz sem se s tem ropotanjem sprijaznil po tem, ko so mi na servisu "zatisnili vijake koles". Sedaj še vedno ropota, sekiram pa se nič več. Ne vem, ali je to "zvočna spremljava" robotiziranega menjalnika ali pa kakšne roke, ki se bo nekoč prehitro stegnila. Mogoče pa je le zapuščina preteklosti, ko je vsak tretji GS imel ropotajoči menjalnik. Vsekakor pa ne bi bilo slabo temu priti do dna.