Srečanje C5 v MB 4.4.2010

Začel/a Xandrej, Marec 18, 2010, 02:43:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Ti, a lahko še poveš v parih stavkih kako točno se pride do Habakuka?

Saj sem že bil, ampak se ne spomnim več ...
OK

LP
Primož

zlikovski

Jaz ti nevem glih točno, mogoče mike?
Èe pa nebo šlo drugače pa nas bo garmin zapelo tja.

Citroenovc

Ma prej, ko ni bilo MB obvoznice, se spomin, da si pred MB zavil levo (če prideš iz LJ konca) ... pa pol mal motovilil in bil naenkrat tam ... Zdej pa ... vsaj kateri smerokaz gledat ...
OK

LP
Primož

Picdriver

Najhitreje in najbližje je da na razcepu v Slivnici zaviješ na izvoz "Maribor - jug", nadaljuješ po hitri cesti skozi Hoče, na semaforju za OBI-jem zaviješ levo čez Betnavsko polje, na križišču z magistralko proti Hočam desno, nato po prednostni levo proti Streliški (pazi na radarje!) mimo TUŠ-eve črpalke in še enkrat po prednostni levo proti Pohorski vzpenjači oz. Habakuku. Upam, da nisem preveč zakompliciral, drugače pa imaš spodaj link do karte:

http://www.geopedia.si/?params=L2770_F2658_T105_vF_b4_x550223.000308922_y152389.498999407_s14

gregorijus

pa kaj zdej, a zdej na velja za naslednjo nedeljo??

Citroenovc

A gre še kdo iz LJ strani?

Se kje zmenimo?

@gregorijus - jaz sem dojel kot da je bilo prestavljanje (ne)posrečena 1. aprilska in tako velja jutri ...
OK

LP
Primož

gregorijus

Hja, sej zdej vidim .......:argue1:............... nisem spremljal par dni zadeve..............in evo rezultat:Hammer3:

gregorijus

Jst zaradi moje naivnosti ne morem pridit pred 3. popoldan ?!?! A boste še vsi tam?

Xandrej

Bomo tam se vidimo danes je že madona... lepo to se vidimo upam, da v čimvečjem številu, da se spoznamo pa kake dve ali tri rečemo! :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

BT-C5

za vse kateri ste v dvomih,srečanje je DANES 4.4.2010 ob 14h pred hotelom Habakuk-MB!!

zlikovski

BT-C5 s katerega kraja pomurja si ti?

zlikovski

Midva se z Majkom dobiva v Križevcih pri ljutumeru ob enih.

Xandrej

Pred hotelom Habakuk zavijete levo, tam je od hotelom eno veliko asfaltirano parkirišče... Se vidimo!

Xandrej

Evo jaz sem nazaj... Na hito bilo je ful vredu obisk glede na to, da smo se malo tak dobili zajeten in seveda kot je navada smo rekli eno, dve tri nekaj popapali prdebatirali in to je to...

Vseskupaj je bilo 20 avtomobilov bom naštel tiste ki niso prišli s C5...

Njegovo veličanstvo: SM (Primož)
Mala žaba: GS (Mirči)
Gracijela: Dyana 6 (Mike 666)
Mlado veličanstvo: C6 (Primož)
Raketa: DS3
Njegovo veličanstvo: XM

C4 by Loeb
C2 VTS
ZX

Ostalo so bile C5 ena lepša kot druga! Bravo fantje... C5 od prve serije do zadnje do novih avtov ki še dišijo po novem, pa podaljšanje pa brez hidravlike pa z pa vglavnem lepo!

Slike pa bojo dali oni ko so slikali... Lep popoldan, spoznali nove ljudi pa se malo nasmejali pa to je to... Bomo to naredili tradicijonalno! Drugo leto spet ampak malo v drugači organizaciji... :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

zlikovski

Evo da malo ovekovečimo z slikicami, kot sem že omenil bo moj XM gledal Lady Dy v ritko in njene spretne zavoje ;)