Srečanje C5 v MB 4.4.2010

Začel/a Xandrej, Marec 18, 2010, 02:43:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Hehe. Ja Andrija mene kar potrdi. sem 99% da pridem. Ti samo napiši kam pa ob kolkih pa pridem. Bom še psihopata vprašo če gre zravn. Tak da midva z Zlikovskim pol pridema iz tega konca.

superca13

...da kaj spijemo pol pa na pizzo....to je beseda :) :)

LP
Superca13

zlikovski

Lamy

Pridem 100%, sporoči uro in kraj :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Pridemo POHORCI in SELNIÈANI skup ???
[SIGPIC][/SIGPIC]

CitroDS

Tudi mene štej zraven, pridem malo na štajerski konec.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

superca13

Pohorci pa Kobanci bi se lahko prej dobili, spili kafe in se nato skup na Habakuk peljali...
Se lahko dobimo v Slenici na pumpi v gostilni kako uro prej, se pravi ob 13.00...

LP
Superca13

Xandrej

Ja mi vas pa čakamo v MB pod Habakukom... Upam, da se vidimo v čimvečjem številu! Pdidite se malo zluftat od tega hrena pa šunke pa jajčk pa vsegatega...:BigThumbs:

Lamy

Citat od: superca13;70534Pohorci pa Kobanci bi se lahko prej dobili, spili kafe in se nato skup na Habakuk peljali...
Se lahko dobimo v Slenici na pumpi v gostilni kako uro prej, se pravi ob 13.00...

LP
Superca13

Zmenjeno :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

BT-C5

..prepoznavni znak bo pa jajčka:emot112:

Xandrej

Sicer neko čudno vreme kaže... Upam, da bo bomo vidli. Èe bi bil dež bomo prestavili za en teden... weatherunderground mi kaže dež... Bomo videli...

superca13

Zgleda da bo res dež. Te pa prestavimo en teden naprej.
Mi še bolj paše ker se ta vikend selim jeeeee :)

LP
Superca13

Xandrej

Saj saj pa še študiral sem da je res med temi prazniki ko ljudje malo okoli pri familijo hodijo pa to... Kaj vem kaj pravite damo na 10.4.2010???

Prestavimo?

Mike666

Xandrej

Bom do ju3 počakal pa da vidimo kako pa kaj... :BigThumbs: Èe bo dež pol je res brezveze tam z marelami stat...