Sopotnikovo okno

Začel/a peroc4vts, Marec 16, 2010, 04:55:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peroc4vts

pozdravljeni, imam problem ki ga ne vem rešit.
naj opišem: sopotnikovo steklo se z sopotnikovim stikalom samo spušča, ne glede kam bi rad steklo porinil. tudi če želi okno zapreti se pri dvignjenem stikalu steklo spušča. iz voznikove strani pa uboga.
je kaka finta v nastavitvi al je kej z elektroniko narobe? je mel kdo kak podoben problem?
hvala

Xandrej

Hin je vodilo... Avto v garanciji? Na servis pa garancijsko popravilo drugače si ob ene 300€ pa je...

garac

Èe bi bilo hin vodili, najbrž niti z voznikove strani ne bi delovalo? Mogoče kaka žica, ali pa stikalo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Aha sem prebral boljna hitro... Včasih lahko stikalo prekinja... Bo treba stikalo zamenjat ali pa bo že pomagal kakšen kontakt sprej...

peroc4vts

uff, Xandrej si me že prestrašil... 300€ bi bla pa malo huda, bi raje samo iz moje strani zapiral okno. tko da ja, vodilo ne more bit k u tem primeru sploh nebi delovalo. v smeri stikalca pa nism še razmišljal. ker je coupe avtomatsko nima možnosti zaklepanja stikal za okna, pa sem vseeno mislil da je kaka funkcija ki to preprečuje, čeprav zelo ne logično. vsem hvala za odgovore!

Gox

Kako pa ima C4-ka rešen prehod žic iz karoserije v vrata?

Pri ta starejših citroenih, velikokrat tam precvika žičke. (V mojem primeru na Ax-u ni delalo odpiranje in zapiranje sovoznikove šipe, na Xsari desni zvočnik ...) V obeh primerih so se žičke na spoju vrat pretrgale.

gargamel

Pri meni se je zatikalo pri voznikovem oknu. Sem zamenjal stikalo in je vse BP.