Prebujanje

Začel/a amipick, Marec 15, 2010, 07:17:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

O.K., saj te ne zbadam.
Me pač skrbi, da boš samega sebe in avto spravil v večna lovišča ;)

Hecam se malo :)
Fajn porihtaj!! :)

LP
Superca13

Zeko124

Hehehe ne bom ne bom ;). Hvala hehe bom probal
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Otroc, otroc... nnnn...

Zeko124

Citat od: janez;71988Otroc, otroc... nnnn...
kaj si hotel kaj rečt, janez?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Citat od: superca13;71975http://www.youtube.com/watch?v=VyD3Cmv9Ouo

Ravno Oskar za fotografijo in montažo za tole ne bo padel ... :P

Ej Zeko Zeko, maš pa rad dame z dvomljivim slovesom, da jih kar naprej omenjaš ... :P

Mimogrede - a ma AMI sinhronizirano 1.?
OK

LP
Primož

garac

@zeko, a ne bi raje vse skup konzerviral pa pustil še ene 2 leti, trenutno se mi zdi, da delaš več škode, kot koristi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Gaši - mislim, da nas je veliko tvojih misli ...

Žan - saj je fajn, da imaš željo, da bi enkrat AMI bil zrihtan. Ampak res se bojim, da dosegaš ravno nasprotni učinek.
OK

LP
Primož

Zeko124

Zakaj pa oskar? Vse skupaj je snemano z nokio kar se tiče pa dam, pa moram priznat da nisem razumel... Nimam ga kam konzervirat, poleg tega tudi vem da delam več škode kot koristi ker drugega itak neznam kot experimentirat, pa vse zaj... Prodat mi ga je pa škoda, ker nebi dobil niti tolk, kolkor sm dal za njega. Ps ne nima sinhro 1.

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Drugač pa kot vidiš tegale videa nisem  zmontiral jaz, še snemal je večinoma kolega pa tud objavil ga je on kot vidš. Kot sem že prej omenil nisva nič uničla naknadno, poden je bil že prej gnil pa mojih 54 kg še drži... Za zamenjat ga seveda nimam ne placa ne dnarja.

www.keramika-genorio.si

garac

Vožnja z zategnjeno ročno in teranje v prvi ni ravno koristno, najbrž si pregrel zavore
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Saj to sem sigurno zeznil, na žalost ni bla do konca zategnjena pa nisem zrajtal. Jo je pa kolega zategnil zato niti pomislu nisem da je, ker ni moja navada zategnit (če je ravno) šele pol mi je kapnlo da je nekaj narobe, ko sem sklopko pritisnil... Na srečo so ble že tak al pak bolj boge ploščice

www.keramika-genorio.si

amipick

Zakaj nebi upošteval nasvet garača in AMIja parkiral in konzerviral za ene 2 leti?Med tem časom pa premisliš kaj in kako naredit z obnovo.Ali vse naenkrat,ali pa počasi rihtaš,da bo enkrat vse tiptop.Se vidimo 9. maja,LP
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Zeko124

Amipick, hvala za dobronamerne nasvete, ampak izgleda nisem dovolj jasno povedal, da doma NIMAMO garaže da je tale, v katerem je ami parkiran sedaj bila mišljena le za to zimo. Nevem, kak bom naprej. Èe se pa vidimo ali ne pa tudi še ne vem, najverjetneje ne.

www.keramika-genorio.si

Mike666

Eh staremu avto ven postavi pa mu reči da je tvoja kanta več vredna pa svojega notri!

Zeko124

Jao, mike... Pri nas so vs avti zunaj ;)

www.keramika-genorio.si