Zadnja prema

Začel/a Berti24, Marec 10, 2010, 04:02:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

housexy

xsara1 se strinjam s tabo, jest sem se odločil za obnovo, pride cca 250 evrov pa bom vsaj vedel kaj imam, ker škoda mi je da bi zaradi ene preme zavrgel drugače dober avto. Saj je res, lahko kopuješ kaj drugega, pa si na istem saj se moraš sprijaznit s tem da na vsak rabljen avto ki ga kupiš vložiš tam okoli 500 evrov da je vse tako kot treba. Kot mi je rekel Bine iz Žiri porihtaj to pa ti bo avto še delal brez problema ker je lepa xsara in vredna tega da se je ne zavrže. Hvala mu za to, ker mi je zopet vrnil veselje do tega avta :emot112:

housexy

juhuuuuu, ni več problema z zadnjo premo.... ker prodal cel avto in se končno rešil tega x pogleda od zadaj ;) naj se ukvarjajo drugi... pri hiši pa že novi avto... ni francoz je pa korejc, k lučke od spredi je vidt njegov izvor, mal poševnooki ;)

Romzi

Hitro napiši to na Kia/Hyundai forum :)

housexy

neeeeeeeeeeeee, tam se pogovarjamo o tem kako delajoooooo tuki pa o tem kako vse neki crkuje ;) pa na x stoji :) ;) mejte se še naprej... mene citroen ne vid več, razn kera nova hudobija :)

madpanter

Pozdravljeni

Zdaj se je pa še na moji xsari pojavila težava z škripanjem. Diagnoza je, da je zadnja prema fuč (je le 19 let zdržala in 100.000km). Sedaj je pa dilema ali obnovit omenjeno pri Vargalantu na Vrhniki za 400€ (290€ je obnova + 110€ demontaža in montaža), druga opcija je pa nova prema pri žgajnarju v Rogaški slatini za 380€. Ima kdo kake izkušnje z enim oziroma drugim?

Tukaj je link od žgajnarja: http://www.zgajner-servis.com/zadaj-novi-citroen-peugeot/

Potem je pa še dražja opcija od potokarja: http://www.citroenar.eu/attachment.php?attachmentid=82880&d=1458309054

L.P., Andrej.

garac

Za clane cks je pri potokar se  -20
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

madpanter

No še zmeraj je potem 100€ montaža... Bolj se odločam ali v rogaški vzet novo ali obnovit pri vargalantu. Rad bi imel vsaj 5 let mir

xpuser

Rogaška je na sliki samo del preme... naj kdo drugi pove kako pa kaj.
Vrhnika najbližje
Potokar, kompletna samo bobne preveksklaš.

Jaz bi še poklical v Grosuplje pa Drenoiv grič .

madpanter

Sem poslal zdej mail pa da vidim kaj in kako. Nekje sem čital da naj bi prekom dajal boljše materiale... Bom videl kaj mi sporočijo.

Romzi

Materiali so pomoje povsod ok, samo vprašanje če je tudi narejeno korektno. Jaz sem jo pred tremi leti sam obnovil z materialom s Poljske, zaenkrat se še čisto lepo drži.

madpanter

Citat od: xpuser;235187Rogaška je na sliki samo del preme... naj kdo drugi pove kako pa kaj.
Vrhnika najbližje
Potokar, kompletna samo bobne preveksklaš.

Jaz bi še poklical v Grosuplje pa Drenoiv grič .

Avto merlak? Grosuplje pa k jerovšku?

xpuser

A naj še pokličem pa povprašam koliko pride pri njih ?

Èe iščeš najcenejšo opcijo kliči okoli in najdi kar se ti zdi najboljša opcija.

Potem pa še obrni ebay in poišči dele za remont in spet telefon pa klicarjenje kovačev kdo bo najcenejš.

Kot da tvoj čas ni nič vreden...

Romzi

Dva ali trije popoldnevi posla za 300€. Kar dober izplen se mi zdi.
Tisti ki poleg rednega šihta popoldne  - s filozofiranjem ali šankiranjem ali talanjem nasvetov na forumu - zasluži vsaj toliko ali več, pa ni dvoma kako in kaj.

xpuser

Èe imaš dvigalo orodje in veš kako pa kaj. Èe sprašuješ po forumu verjetno ne.
Lahko mu pa ti porihtaš za dobro ceno :) z deli s poljske :) :) :)

Romzi

Lahko za enako ceno kot ostali. Garancije ne dam. :funny34d: