Podvozje

Začel/a Hydraulic, April 03, 2007, 11:56:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lega Citroena na cesti (splošno)

dlièna za križarjenje na dolge razdalje
4 (66.7%)
dobna vožnja v mestnem prometu
0 (0%)
obra
1 (16.7%)
laba
0 (0%)
ahko bi imel malo trše podvozje
1 (16.7%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 0

Glasovanje končano: April 14, 2007, 12:05:11 DOPOLDNE

Hydraulic

Ja,ker mora bit tam zakrivljen, ?e ne stabilizator ne gre gor.....
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

Gox

Danes sem ugotovil da stabilizator ne gre na mojega AX-a. Glavni krivec je seveda auspuh, ki nima krivine.

A konec stabilizatorja pride pri?raufan na roke? (na luknje na ta drugi sliki?)

LP
Goran

Hydraulic

Jp točno tam je pritrjen na roke.
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

Gox

Citat od: Hydraulic;21622Jp točno tam je pritrjen na roke.

Zanimivo pri mojem Ax-u je to da ena roka ima te luknje, ena pa jih nima...zato sem vprašal... AX-a smo kupili novega sami, tako da roka sigurno ni bila nikoli zamenjana. očitno so v tovarni vzeli eno z napa?nega kupa :-)

LP
Goran

Na sliki...desna roka brez lukenj :-)

Hydraulic

Kako pa ve? da ni bila menjaNaš Pa menda nisi kupil novega Ax-a!?

Gox

Citat od: Hydraulic;21777Kako pa ve? da ni bila menjaNaš Pa menda nisi kupil novega Ax-a!?

To?no tako ... sicer ne jaz, ker sem bil ?e premajhen takrat. Je pa mama pripeljala leta 1992 novega AX-a domov. Imeli smo dve leti starega AX-a 1.1 prvi model, prodali, in za isti denar kupili tega srebrnega z veliko opreme. (mama zaposlena v Cimosu, pa je bil dober popust za zaposlene)

Zato vem točno zgodovino avta, od prvega dne ko je prišel domov...da ne povem kolikokrat na dan sem odprl in zaprl šipo ... (prvič imeli elektri?ne šipe na avtu :-))

LP
Goran

Hydraulic

Ja ko bi jaz mel tako ?anso dobit.....
nekoč ampak res nekoč si bom pa privo??il novga Citroen?ka.  Ampak za zdaj bom pa le tega moral vzdr?evati...

maxss

Citat od: Gox;21679Zanimivo pri mojem Ax-u je to da ena roka ima te luknje, ena pa jih nima...zato sem vprašal... AX-a smo kupili novega sami, tako da roka sigurno ni bila nikoli zamenjana. očitno so v tovarni vzeli eno z napa?nega kupa :-)

LP
Goran

Na sliki...desna roka brez lukenj :-)

... Prevrtaj roko tako kot je na drugi strani pa daj skozi en dalj?i vijak in spodaj daj matico ... ali pa razstavi pa daj narezat navoj na roko ...  L.p. Maxss

Gox

Zaenkrat ne bom montiral stabilizatorja. ?etudi zrihtam luknje na roki, mi ostane ?e predelava auspuha, ker nima krivine.

Bom montiral stabilizator na sestrin AX, ki izpolnjuje vse pogoje za monta?o. Ima roke z luknjami in krivino na auspuhu.

LP
Goran

ax_rider

Citat od: Gox;23076Zaenkrat ne bom montiral stabilizatorja. ?etudi zrihtam luknje na roki, mi ostane ?e predelava auspuha, ker nima krivine.

Bom montiral stabilizator na sestrin AX, ki izpolnjuje vse pogoje za monta?o. Ima roke z luknjami in krivino na auspuhu.

LP
Goran

Tema je že kar stara, ampak bom kar tukaj vprašal.
@Gox: si potem montiral stabilizator na AX-a? Kakšna je razlika v vožnji? A se splača vgradit?

Zadnjič sem malo gledal na svojem, pa ima izpuh narejeno krivino. Leva roka ima luknje za pritrditev stabilizatorja, desna pa ne. Namen imam dati nove roke na avto, pa me zanima, če se mi izplača kupit taki, ki imata luknje za stabilizator.

lp

Gox

Uh, je že malo stara tema ja :-)

Stabilizatorja pa še nisem montiral.

Se pelje lepo tudi brez :-)

LP
Goran