Citroen DS HIGH RIDER

Začel/a garac, Februar 12, 2010, 11:51:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

V februarju predstavljena nova linija vozil DS Creative Technology. Kot dopolnilo k osnovni vrsti Citroen DS linija izdelkov ponuja najbolj radikalne izbire za kupce, ki si želijo izkoristiti stil, obliko, občutke in izpopolnjevanje.

Leto po tem velikem dogodku, in medtem ko je DS3  zdaj v že salonih znamke Citroën, je nov korak citroenov koncept DS HIGH RIDER. Sodoben pogled na obliko, ki  odpira vrata za nove uporabe, užitek motorja in inovativen tehnološki pristop, ki temelji predvsem na moči pogona "Full Hybrid" diesel.

c-presse, google translate
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Ja, super, lepo. Se sestavljen naj bo vsaj za 7/10, pa bo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Francl

Zelo nobel.
Samo nevem zakaj mora imeti zadnje lampe v audi stilu?
:bombs:
:Hammer3:

Mike666

Ja ker so ugotovili da  ljudje najraje kupujejo dojče stajling. Meni so res vsi ti tanovi od C dalje modeli krepko mimo. Creativ technology. My ass. Naj najprej poštimajo njihov tehnoloði, da nebo narod vsak teden na servisu.

Xandrej

Ja kaj češ maj treba je naredit stvar ki se bo prodajala. Vsak avto kupi po lepoti. Kaj bom s subaru če pa so vsi grdi me razumeš? Treba prodajat pa na servisih služit tu je dnar. :BigThumbs:

Mike666

ja saj. To je pač avtomobilska politika.

franci

Mene pa vsaj z zadnjega konca na Lancio Delta (zadnja serija) spominja... razen luči. Žal ne upajo kreativcem preveč prostih rok pustit. So se mal ustrašili tega, kar se je zgodilo Vel-satis pa  Avantime modeloma pri Renaultu... Cvikajo, cvikajo, je le preveč denarja v igri.

michoBX

Hehe, ne bi bral komentarjev na siolovi strani, adijo pamet.
Hja, dougcajt mi je ja...

mato

Citat od: michoBX;67693Hehe, ne bi bral komentarjev na siolovi strani, adijo pamet.

Se strinjam, kva je folk pameten,pa še nkol niso citroena mel rajtam,da ga še vidl niso.:emot112:

Tiki

Drugače mi majhni avtomobili niso preveč všeč, sam tale je pa svetoven!!! :BigThumbs: :emot145:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si