Snow motion II

Začel/a carot, Februar 03, 2010, 01:24:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

carot

Èe bi naročil C5 pred oktobrom 2008 bi rekel OK, SM ni še bil v ceni; osebno pa sem ga naročil maja 2009, ko bi že več kot pol leta moral biti serijsko in sem ga po tej logiki tudi plačal, pa ga zaradi dobavljenega starega letnika ni. V tem je finta.

LP

Xandrej

Napiši mi na zasebno št šasije (zadnjih 8 cifer) pa ti lahko pogledam če je to noter ali ne...

Xandrej

SM bi naj imeli vse C5 III od letnika september 2009 (ko je bil narejen). Deluje pa v sožitju z ESP oz to JE ESP... Se prvi ga izklopiš ali pa vklopiš s ipko ESP... Taka je razlaga tega...

carot

Xandrej, od letnika oktober 2008 dalje...

carot

Drugače pa vem, da je to izboljšan ESP, ker sem takrat, ko sem se odločil za C5 to kar dobro prebral in se odločil to preizkusiti v praksi; žal pa tega sedaj ne morem narediti zaradi razlogov, ki sem jih že opisal ....

janezp

Imam, C5 III Confort limuzina, ki sem ga kupil aprila 2009. Ali mi lahko kdo bolj natančno pove, kje naj iščem 4.mestno ORGA številko?

Citroenovc

Mislim da je ORGA zdaj že nekaj let 5 mestna ...

Kje točno bi pa bila - pa ne vem.
OK

LP
Primož

carot

Zdaj je že 5-mestna med 11000 in 12000.

LP

gap

mislim da je na B stebričku ( pri kljuki od voznikovih vrat ) na levi strani vozila - saj pri mojem je tako

janezp

Brez zamere, kaj je "B stebriček"?
Ali je to točka "A" na http://service.citroen.com/ddb/donnees/c5/ed01-08/lg_sl_si/htm/index_188_c5-sl-ed01-2008.htm ?
Na tej ploščici nisem opazil kakšne 5-mestne številke.

Picdriver

Ja, res. Kje je ta j.... orga number? Na XP-ju in vseh prejšnjih avtih sem ga našel, pri C5 pa nimam pojma, kje je.

visar

dva dni sem nad njim že popolnoma navdušen
______/\\______
______/\\______

carot

Na mojem je na spodnjem delu ploščice na kateri so tudi podatki o pnevmatikah s pritiski na B stebričku...

gap

sedaj govorim iz glave, ker se mi ne da ven da bi pogledal ORGA številko, vendar nisem prepričan, da je glih 4 mestna ( naj me kdo popravi če se motim ). Pri prejšnjem je C5 je bila tam kjer so po domače "panti" za prednja voznikova vrata, pri novem je pa ta številka na stiku prednjih in zadnjih vrat ali B stebriček  ( naj me kdo popravi če se motim ), vendar pri mojem je tako. Ko sem jo vpisal mi je napisalo da je bil narejen 17.09.2009