Reševanje

Začel/a amipick, Januar 25, 2010, 11:04:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Leto smo dobro začeli,dva tedna,dve dyani rešeni in dva kupca najdena.Èe bo šlo tako naprej jih ne bomo imeli več kam dat..Italjani radi mečejo dobre avte proč,in mi se tega veselimo,hehehe
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

sušo

bravo bravo per nostre amice macarone... torej da jih stran mečejo da ne bo pomote.

janez

Bravo..., je kakšen furgon kje? Ami mogoče?

christian

Citat od: amipick;66318Leto smo dobro začeli,dva tedna,dve dyani rešeni in dva kupca najdena.Èe bo šlo tako naprej jih ne bomo imeli več kam dat..Italjani radi mečejo dobre avte proč,in mi se tega veselimo,hehehe

A lahko poveš kakšna je cena za tako dyano.

psihopat100posto

če bo kaka solidna po ugodni ceni sem kandidat za nakup, tak da mi javi če bo kaj aktualnega na obzorju.
lp

janez

Kaj je solidno stanje in kaj je ugodna cena ?

psihopat100posto

ja cena nekje do jurja, pa da ni prerjaveta preveč.
lp

amipick

Cene varirajo,od 100 do 1500eur.Èe niso zdrave,jih niti ne rešujemo,vsaj ne v enem kosu.
Kandidatov je precej,samo na vrsto je treba pridet!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Janez,furgonov in amijev je v italiji zelo zelo malo in ti se večinoma vozijo,taki avti imajo vsi lastnike,kateri vejo kaj imajo.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

psihopat100posto

no jaz ker nimam keša na pretek-delavski razred pač- bi imel eno tako solidno za nizko ceno, tak da javi ko bom na vrsti.:BigThumbs:
lp

amipick

info btw:dyani odmontiraš prednjo steno in zadnji odbijač,pa z. luči tudi in jo zapreš v novega jumperja,kateri ima tovorni prostor dolg 3,6m.Dyana je toliko široka,da gre točno MED notranje blatnike jumperja.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Danes pripeljana še druga rešenka iz odpada na varno.Za enkrat je pri meni,v marcu pa gre v obnovo.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Imaš kakšne slike???

amipick

Malo je trajalo,ma je ratalo.:take_picture:
Evo slike rešenk.Ta je bila 600eur,popolnoma realna cena za še nikoli obnavljano dyano.Ima novo streho,kar se pleha tiče pa je samo prednja polovica podov za zamenjat in notranji blatniki pod luknjami pasov za popravit.Šasija ravna in brez rje.Za popravit so še udarci od toče.Imela jo je ena punca,doživela je manjši karambol-menjali prednjo steno in zadnji odbijač.Avto popolnoma delujoč in vozen.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Ta je pa druga.Malo več dela na plehariji-menjat pode,prage in popravit not. blatnike.Šasija ravna in skoraj brez rje.Originalna in nikoli obnavljana.Delujoča, vozna-400eur.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak