Obnova parfumskih vloškov C4

Začel/a gigo, Januar 21, 2010, 08:43:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Zadnjič me je kolega spraševal glede parfumov v C4-kah in sicer ali je mogoče jih obnoviti. No, pa sem na internetu zvrtal kako in kaj. Stvar je popolnoma enostavna. Njegovi ženi smo permanentno si izposodili nekaj parfuma :emot77: upam, da jih ne bomo :argue1:

Vse na kar morate biti pazljivi je samo to, da pri ločenju kapice parfumskega vložka ne polomite štifta. Peno lepo odstranite in jo namočite v vašo dišavo. Kolegova sedaj po 13 dneh še vedno omamlja sovoznike :emot2:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

M_M

Tale obnova se pri meni ni ravno obnesla. Namočil sem v eterično olje, a že po enem dnevu se je vonj porazgubil. Kje se dajo kupiti ti vložki?

Iz izkušenj raje vprašam, ker pri našem lokalnem citroen prodajalcu te vedno bebavo gledajo, če vprašaš kaj takšnega, kar ima normalen človek za samoumevno.

Recimo novo ohišje za ključ sem moral pri peugeotu kupit, ker na citroenu lahko kupim samo komplet nov ključ, za kar bi me obrali 150€ ;)

garac

vložki se dobijo praktično povsod od salonov do servisov
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alesz

CitatRecimo novo ohišje za ključ sem moral pri peugeotu kupit, ker na citroenu lahko kupim samo komplet nov ključ, za kar bi me obrali 150€ ;)
Kos,ki odgovarja eni ali drugi znamki,ima enako kodo........tudi centralno skladišče je isto ......

M_M

Razlika je samo v tem, da ti nekje prodajo samo ohišje, torej le to kar potrebuješ, drugje pa te hočejo obrati za nov ključ, programiranje in kaj jaz vem kaj še vse.

Prav bojim se, da mi bodo zraven parfumskih vložkov poskušali prodati še nove zračnike :)

Wittmann

Tole bom pa sprobal, ga že tud nism menju celo večnost. Mislim da še mam v omari kak star parfum, ko mu je poteku rok uporabe. Kok pa sploh pridejo tile vložki?

tct

To je debilna debata, kaj naj bi vam dišalo? Že tako slab zrak boste napumpali še z vsiljivim parfumom. Vse novejše raziskave opozarjajo, da so evaporatorji na 1m2 zraka neumni in škodljivi. Pa brez zamere.

mitbaumh

pozdravljeni!
tole o ohišju ključa pa moram preverit, ker ravno načrtujem nakup novega ključa!je pa res ,da imajo malo veliko ceno!:Hammer3:
:Paint-Angry:

dobrodošlo še kakšno mnenje o tem!

lep pozdrav