Muzej Bistra

Začel/a janez, Januar 19, 2010, 07:53:47 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

http://164.8.33.113/tms/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=115&lang=sl

Žal po vseh teh letih se še nikoli nisem ustavil v muzeju v Bistri. No pa vsaj virtuelno sem našel tista dva, dijano in amija. Sam ne vem sta obnovljena al kr tak.

garac

ne, žal nista nič obnovljena
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Uh, škoda. Se bom poskusil prijavit za obnovo...hehehe

vinotoc

če boš kril vse stroške obnove mogoče. Pa še to težko ker so v riti (nisem našel drugega izraza). Več naj pove Krtija.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Lovro

Ami je bolj kot ne bogi, Diana vsaj na hitro izgleda lepo ohranjena. Imajo še GS, ki je (vsaj pred leti) bil malce obunkan ter spačka, neko čudno kombinacijo z novo zadnjo steno in lučmi ter žmigavci nad zadnjimi stranskimi okni. Verjetno je bilo nekaj montirano naknadno, mogoče tudi ne, saj pri Cimosu nikoli ne veš, letnika pa se ne spomnim (mogoče je celo Tomos).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

saxovts

no jaz mam nekaj slik. vendar GS-a nisem srečal v bistri imajo pa še C4.

saxovts

superca13

Tisti oranžni GS je na depoju v Soteski.

LP
Superca13

Zeko124

Mljac, šestica... =)! Hehe, škoda ko ni telele Dajance kar meni podarila =P! Sicer pa sem si tudi sam nameraval ogledat Bistro, vendar so imeli ravno na moj rojstni dan zaprto =(
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krtija

Mogoče bi si pa lahko skupaj ogledali muzej. Spomladi naprimer, šli še na kako pivo, kakšno rekli ipd. Vas popeljem skozi razstavo, ker muzej kar dobro poznam. (sem delal tam pa upam, da bom še) Morda pade še kakšen skupinski popust. Za razmislek...

janez

Dobra ideja, drži se je. Midva se bova pa še o eni stvari zmenla okol muzeja. Mislim, da imajo tam nekaj kar mene zanima pa mogoče ti veš kako do tega prit - si isposodit.

Mike666

niti ni tak slaba ideja my bald friend.

krtija

@Keža: pošlji mi ZS pa bom povprašal.
@Mike: Tudi v plešasto glavo kakšna ideja pade (sicer bolj poredko)

psihopat100posto

fejn če bi se kako nedeljo dopoldan zmenili. :)
lp

Zeko124

Hej, hej, kdo bo pa mene pobral? =)))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si